Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Amerika

Nachtleven in Nashville

5 Actueel reisaanbod

Nashville trek jaarlijks vele bezoekers, doordat deze stad bekend staat om zijn muziek. Door deze grote populariteit en de grote muziek scene beschikt Nashville daarom ook over een enorm groot en gevarieerd nachtleven. Op vele plaatsen kan je door gaan tot in de vroege uurtjes en luisteren naar live muziek. Maar waar is voor jou "the place to be"?

Second Avenue Historic District

Voor het nachtleven kun je terecht in het Second Avenue Historic District. Hier vind je tal van restaurants, winkeltjes en kroegen met livemuziek. Vooral de Wildhorse Saloon en het Hard Rock Café zijn populair. In het nabijgelegen Printers Alley vind je wat knussere muziekcafés. Verspreid door Nashville zijn ook veel cafés en muziekgelegenheden, de meeste wat authentieker en minder commercieel. In de vrijdagedities van de stadskranten staat een handig overzicht van welke artiesten, waar optreden. Vooral Tootsie’s Orchid Lounge, Station Inn en The Bluebird Café zijn populair. 

Muziek evenementen in Nashville 

Het is vrij logisch dat je in Nashville het hele jaar door terecht kunt voor de meest uiteenlopende muziekevenementen. Beroemd zijn het Music City Jazz en het Blues & Heritage Festival begin september en het Music City Independence Day Concert op 4 juli. Ofwel Independence Day.

Reizen in de buurt van Nachtleven in Nashville

Logo Doets Reizen Amerika

Nachtleven in Nashville