De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

In de jaren '50 werden de legendarische Sun Studio's geopend. Ze hebben zeker bijgedragen aan de grote bekendheid van Memphis als muziekstad. Vele muzikanten startten hier hun carrière of hebben in ieder geval een duw in de goede richting gekregen. In 1953 heeft Elvis Presley hier 'It's okay Mama' opgenomen.

Wereldberoemde artiesten in Sun Studio's

Niet alleen Elvis Presley nam een plaat op in deze studio. Ook andere wereldberoemde artiesten als Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Charlie Rich, B.B. King, Howlin’ Wolf, Muddy Waters, Carl Perkins en Roy Orbison hebben hun opnames gemaakt in de Sun Studio's in Memphis

Wanneer kan je Sun Studio's bezoeken?

Je kunt de studio's gedurende de dag bezoeken; 's avonds worden hier namelijk nog steeds muziekopnames gemaakt. Sun Studio's is elke dag van de week geopend. 

Meer informatie over Sun Studio's in Memphis

Een bezoek aan de Sun Studio's duurt gemiddeld een uur tot 1,5 uur. Door de Sun Studio's volg je een rondleiding, deze duurt maximaal 50 minuten. Er wordt aangeraden om ongeveer 15 minuten voor aanvang van de tour aanwezig te zijn bij de Sun Studio's. De eerste tour start om 10.30, waarna er elke uur een nieuwe tour van start gaat. 

Reizen in de buurt van Sun Studio's

Logo Doets Reizen Amerika

Sun Studio's