Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Amerika

March of the Ducks in het Peabody Hotel

5 Actueel reisaanbod

Dit luxe hotel is vooral bekend vanwege de 'Peabody Ducks' die op het dak wonen en dagelijks een wandeling over de rode loper maken naar de fontein beneden in de lobby. Het begon allemaal in de jaren 30 toen de hotelmanager terugkwam van de jacht en zijn lokeenden in de marmeren vijver van de hotellobby parkeerden. Het werd een dagelijks terugkerend ritueel. De 'March of the Ducks' is nog dagelijks om klokslag 11.00 uur te zien. De eenden waggelen vanuit de lift naar de fontein om daar de rest van de dag door te brengen. Om 17.00 uur herhaalt het festijn zich in omgekeerde volgorde en keert het gezelschap terug naar Duck Palace voor de nacht.

Peabody Hotel Memphis

Het Peabody Hotel is goede uitvalsbasis voor een verblijf in Memphis.  Een prima hotel om te verblijven tijdens een vakantie in Amerika. Het hotel ligt op zo’n 15 minuten lopen vanaf het National Civil Rights museum en gitaarfabriek Gibson ligt op ongeveer 10 minuten lopen. Beale Street, met vele bars, restaurants en cafés met live muziek, vindt je om de hoek van het hotel. Het hotel beschikt over veel faciliteiten, waaronder een binnenzwembad, luxe spa en een sportschool. 

Peabody Place

Tussen het Peabody Hotel en Beale Street is in 2011 Peabody Place verrezen. Dit is een gigantisch multifunctioneel centrum waar cultuur en ontspanning samenkomen. Zo is er een bioscoop, museum met grote collectie Chinese kunst en tal van restaurants. 

Onze topbestemmingen in de buurt van March of the Ducks in het Peabody Hotel

Reizen in de buurt van March of the Ducks in het Peabody Hotel

Logo Doets Reizen Amerika

March of the Ducks in het Peabody Hotel