Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Even buiten San Antonio ligt het pretpark SeaWorld. Het park bied je vele shows en spannende attracties. In het park ontmoet je diverse soorten zeedieren als dolfijnen, orka’s en haaien. Maar er zijn ook flamingo’s, krokodillen en pinguïns. Attracties die je echt niet mag overslaan zijn Steel Eel, Great White en Journey to Atlantis.

Shows in SeaWorld of Texas

In het prachtig aangelegde park worden diverse shows gegeven, waarin tal van zeedieren centraal staan. Zoals Believe (orcas’s), Cannery Row Caper (zeeleeuwen, otters en walrussen) en Beluga walvissen en dolfijnen die ‘dansen’ op Caribische muziek. In het Penguin Encounter word je op een rijdende vloer langs de pinguïns bewogen, die achter glas in arctische omstandigheden leven.

Achtbanen in SeaWorld of Texas

Voor de waaghalzen is er de spannende achtbaan Great White. Houd er wel rekening mee dat je soms uren in de rij moet staan, om een keer mee te kunnen. Gelukkig zijn er meer spectaculaire rides, soms in combinatie met een waterspektakel. De Rio Loco is meer iets voor jonge kinderen.  De minimumlengte voor deze attractie is 1,07 meter. Wees gewaarschuwd. Tijdens de tocht over het water word je, door mensen die langs de kant staan en er voor betaald hebben, met waterkanonnen natgespoten.

Speciale programma’s in SeaWorld of Texas

Tot slot zijn er nog speciale programma’s zoals een diner bij de dieren, parkrondleiding met gids of tour achter de schermen. Voor wie het ervoor over heeft is er een speciale Quick Que pas. Met deze speciale pas hoef je nauwelijks nog te wachten. 

Reizen in de buurt van SeaWorld of Texas

Logo Doets Reizen Amerika

SeaWorld of Texas