Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Jackson Hole is een vallei in het westen van de staat Wyoming en heeft een lengte van 80 kilometer. Buitenactiviteiten kunnen in Jackson Hole zowel in de zomer als in de winter gedaan worden en je kunt er wildlife spotten zoals herten, elanden en andere kleine zoogdieren. Jackson Hole staat ook bekend om haar kunst en staat in de top 5 van kunstmarkten in het land.

Jackson Hole - Jim Bridger Country 

Deze regio ligt in het noordwesten van Wyoming waarvan Jackson de grootste plaats is. Jackson ligt in het zuidelijke deel van de vallei. Jackson Hole was door de eeuwen heen het leefgebied van de Crow Indianen. Vanaf circa 1800 kwamen de eerste vallenzetters, die de beverhuiden voor ruilhandel met de Indianen gebruikten en handelsposten stichtten. Vanaf het midden van de 19e eeuw volgden er vele expedities en waren er bloedige conflicten tussen de Indianen en de kolonisten, vanwege de jacht op de bizonkuddes die voor de Indianen van levensbelang waren. Het noordwestelijke deel van Jackson Hole valt onder het Grand Teton National Park.

Jackson Hole Town Square Shootout

Jackson Hole Shootout neemt je mee terug in de tijd waar Clover the Killer de straten van Jackson opeiste en vocht met iedereen die in zijn weg stond. Dit straattheater begint in het zomerseizoen elke dag om 18.00 uur, behalve op zondag en belangrijk is dat je er op tijd dient te zijn. 

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Jackson Hole gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Jackson Hole