Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Wintersport in West Canada

Een onvergetelijke wintersportvakantie in West-Canada wacht op jou! Ervaar de ultieme sensatie van perfecte poedersneeuw, adembenemende vergezichten, uitgestrekte skigebieden en de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Ontdek de topbestemmingen in West-Canada, waaronder Whistler, Banff en Lake Louise, die bekendstaan om hun ongeëvenaarde skifaciliteiten. Maar vergeet ook niet om Big White, Sun Peaks, Silver Star en Jasper te verkennen voor een gevarieerd en onvergetelijk avontuur!

Boek nu jouw wintersportvakantie in West-Canada en maak kennis met de meest spectaculaire sneeuwparadijzen van Noord-Amerika. Ontdek waarom West-Canada de ultieme bestemming is voor ski- en snowboardliefhebbers van over de hele wereld.

Bekijk onze wintersport in West Canada

Heli- en Catskiën

Staat Heli-skiën of Catskiën op jouw bucketlist? Kies dan voor een wintersportvakantie West Canada. In bijvoorbeeld Whistler en Panorama kan je een dag op pad gaan met de helikopter of snowcat en zo genieten van ongeprepareerde afdalingen en diepe poedersneeuw. Het heli-skiën op de meest ultieme manier ervaren? Dan kies je voor een verblijf in het Tyax Wilderness Resort. Bij deze afgelegen lodge geniet je onbeperkt van deze geweldige sport!

Wintersport - Heliskiën - Tyax Wilderness Resort - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Skiën in een nationaal park

Wat is er mooier dan skiën of snowboarden in een Nationaal Park? Geniet van de meest prachtige uitzichten voordat je een uitdagende piste af zoeft. Deze geweldige ervaring krijg je onder andere tijdens een wintersportvakantie in Banff, Lake Louise of Jasper. Niet alleen de natuur om je heen is overweldigend, maar ook is de kans groot dat je zomaar een hert of ander wildlife tegen komt op de piste.

Wintersport - Banff -  Alberta - Canada - Doets Reizen

Unieke excursie mogelijkheden

Naast skiën of snowboarden leent een wintersportvakantie West Canada zich ook goed voor non-ski activiteiten. Ijsklimmen, hondensledetochten , sneeuwschoenwandelen en erop uit op de snowmobile, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook een wandeling door de magische bevroren Maligne Canyon in Jasper is een echte must do tijdens jouw wintersportvakantie West Canada.

Wintersport - Jasper National Park - Alberta - Doets Reizen

Rustig en sneeuwzeker

De skigebieden in West Canada zijn zeer sneeuwzeker. Je kunt hier in de meeste gebieden tussen half november en half mei terecht voor een wintersportvakantie. In het voor- en naseizoen zullen misschien niet alle pistes geopend zijn, maar ook dan is het skiterrein erg groot. Door de grootte zijn de skigebieden erg rustig, geen geduw en getrek bij de skiliften en je zult heel veel vriendelijke mensen ontmoeten.

Wintersport - IJsklimmen - Big White - Kelowna - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte wintersport in West Canada

Logo Doets Reizen

Wintersport in West Canada