De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Reizen naar Amerika

Maak een onvergetelijke reis door Amerika met Doets Reizen. Ruime keuze aan unieke reizen zodat er gegarandeerd een reis voor jou tussen zit. Een individuele rondreis Amerika? bij Doets Reizen zit je altijd goed. Bezoek de Nationale Parken aan de Westkust of bruisende steden in het oosten. Tropisch flaneren in Hawaii of Florida? Kleurenspektakel in Yellowstone? Bekijk snel de mogelijkheden en pas direct online jouw reis op maat aan.

Camper reis Verenigde Staten

Een populaire manier van reizen door Amerika is door middel van het maken van een camperrondreis. Met een camper reis je langs verschillende hoogtepunten van het land en op die manier beleef je een unieke reis door Amerika. Maak kennis met alle Amerikaase camperverhuurders waar Doets Reizen officiële Nederlandse partner van is of vergroot alvast je kennis met onze handige camperreis tips

Arches National Park - Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Auto rondreis Verenigde Staten

Huur een auto en geniet van de schitterende uitzichten en hoogtepunten. Heb je bijvoorbeeld altijd al een keur over Route 66 willen rijden of de Grand Canyon willen doorkruisen? Met de autorondreizen van Doets Reizen is het mogelijk. Overnacht altijd op de mooiste locaties in fijne hotels, resorts, lodges of glamping. 

Hertz Autohuur Amerika - Hertz Autohuur Canada - Doets Reizen

Stedentrips Amerika

Amerika stikt van de grote steden en elke stad is ook weer uniek. Aan de oostkust kan je langs het Vrijheidsbeeld in New York of het Witte Huis in Washington D.C. en in het westen kan je geld winnen of verliezen in Las Vegas of kan je op zoek gaan naar wereldsterren in Los Angeles. Als je een echte tropische stad wilt bezoeken, kan je in Florida een stedentrip maken naar Miami. Een andere stad die vaak vergeten wordt, maar zeker niet te missen is, is Chicago. Deze bruisende stad heeft alles om je stedentrip compleet te maken, van prachtige stranden tot imposante wolkenkrabbers. Het maakt niet uit wat voor stedentrip je leuk vindt, in Amerika vind je het.

Hudson Yards - New York - Doets Reizen

Zonvakantie in Amerika

Voor de ultieme zonvakantie in Amerika zijn Florida en Hawaii de staten waar je moet wezen. Maak een heerlijke autorondreis langs de mooiste stranden van Florida of ga eilandhoppen op Hawaii. Een ding is zeker, tijdens een zonvakantie in Amerika kan je naast alle grote indrukken ook nog heerlijk tot rust komen op een van de witte stranden in het land. 

North Captiva Island - Florida - Doets Reizen

Bijzonder overnachten in Amerika

Naast dat Amerika een ontzettend uniek land is, zijn er ook vele unieke accommodaties te vinden waar je kunt verblijven. Zo kan je in Zion National Park slapen op een glamping tussen de natuur en kan je in Alaska overnachten in een wildernis lodge. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt, want in Amerika is alles mogelijk.

Glamping Zion National Park - Utah - Doets Reizen

Uitgelichte reizen