De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Reserveren toegang Arches National Park

Utah staat bekend om zijn “mighty five”, vijf nationale parken met onbeschrijflijke uitzichten, grillige rotsformaties en adembenemende kloven in verschillende kleuren rood. Om de toestroom van bezoekers meer te reguleren in het hoogseizoen werkt National Park Service, naast de standaard nationale parken pass of het losse entreebewijs, ook met een reservering dat datum en tijd gebonden is.

Arches National Park

Arches National Park is een waar droomlandschap met roodgekleurde natuurstenen bogen. Je kunt hier schitterende wandelingen maken langs reusachtige rotspartijen met Delicate Arch, Landscape Arch en The Windows als absolute toppers. Tijdens jouw bezoek aan Arches National Park word je terug geslingerd naar de oertijd met deze miljoen jaar oude zoutvlaktes. 

Arches National Park - Utah - Doets Reizen

Hoe werkt het

Na het boeken van je reis adviseren we jouw bezoek aan het nationale park goed te plannen. Via de website van National Park Services kun je een account aanmaken die je voor meerdere reserveringen kunt gebruiken. De entreekosten bedragen $35,- incl. $ 2,- reserveringskosten. De reserveringskosten zijn non-refundable. Indien je een jaarkaart hebt, dien je dit bij de reservering te noteren en wordt alleen de $ 2,- reserveringskosten in rekening gebracht. 

Je dient tevens in het bezit te zijn van een ID welke bij de ingang gecheckt zal worden.

Arches National Park - Utah - Doets Reizen

Wanneer is reserveren nodig

Een reservering is noodzakelijk als je het National Park bezoekt in de periode 3 april tot en met 3 oktober 2022 tussen 06.00 – 17.00 uur. Je kunt 3 maanden van tevoren reserveringen maken. Mocht je geen ticket hebben gekocht dan zijn er dagelijks beperkte aantal tickets beschikbaar die voor de volgende dag geboekt kunnen worden. Tickets kunnen alleen online of per telefoon gereserveerd worden. 

Arches National Park - Utah - Doets Reizen

Uitgelichte reizen