De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Rondreis Amerika 4 weken

Een maand lang rondreizen door Amerika? Waarom niet! In 4 weken kan je ontzettend veel highlights van het land bezoeken en beleef je een geweldige reis. Huur een auto of een camper en maak een rondreis om nooit meer te vergeten.

Reis in 4 weken rond Amerika met de auto

Met een auto kan je zeer gemakkelijk door Amerika reizen. Vooral als je vier weken op reis bent, is het handig om je eigen vervoersmiddel te hebben. Rijd dwars door alle nationale parken en kijk je ogen uit tijdens je autorit. De autorondreizen door Amerika zijn allemaal voorzien van de beste accommodaties voor een comfortabele reis.

Camperrondreis van 4 weken

Heb je altijd al een keer met een camper door Amerika willen reizen. Bij Doets Reizen hebben we een aantal geweldige georganiseerde camperrondreizen, maar je kan er ook voor kiezen om je rondreis helemaal zelf te bepalen. Reis een maand lang door de USA en ontdek de staten. 

Camper rondreis Amerika - Doets Reizen - Cruise America - Camper huren Amerika

Zo veel mogelijk hoogtepunten in een maand in Amerika

In een maand kan je natuurlijk ontzettend veel van de nationale parken bezoeken. Alle parken bezoeken is onmogelijk, maar je kan in ieder geval de mooiste uitkiezen als je vier weken in Amerika zit. Wij hebben de vijf mooiste nationale parken in Amerika voor je op een rijtje gezet:

✅ Yellowstone National Park
Yosemite National Park
Zion National Park
Rocky Mountain National Park
✅ Bryce Canyon National Park

Clearwater Beach - Florida - Doets Reizen

Uitgelichte reizen