De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Rondreis Florida

Een rondreis door het tropische Florida is gegarandeerd een vakantie met goed weer en veel plezier. Florida heeft de mooiste stranden, de leukste attractieparken en is daardoor de ideale reisbestemming voor een rondreis met de familie. Geniet van een combinatie van vermaak en relaxen aan het strand.

Strandvakantie in Florida

Florida staat er om bekend dat het prachtige witte zandstranden heeft. Denk bijvoorbeeld St. Pete Beach, Clearwater Beach en Miami Beach. Lopend over deze stranden geeft je echt het gevoel dat je in een tropisch paradijs bent. Zowel aan de Atlantische Oceaan als aan de Golf van Mexico zijn de parelwitte stranden adembenemend en is de azuurblauwe zee heerlijk verfrissend. 

Clearwater Beach - Florida - Doets Reizen

Rondreis per auto door Florida

Met een autorondreis door Florida kom je langs de meest tropische hoogtepunten. De route over de prachtige Overseas Highway en de Seven Mile Bridge in The Keys is een echte aanrader. Hierbij rijd je letterlijk dwars over het water en langs de witte stranden. Ook kan je met een autorondreis gemakkelijk alle grote steden van Florida bereiken. Breng dan ook zeker een bezoek aan Orlando, waar je ook Disney World kunt vinden.

Havana Cabana at Key West - Zonvakantie Florida - Doets Reizen

Ideale familie vakantiebestemming

Vanwege de vele stranden en attractieparken, is Florida de perfecte bestemming om naartoe te gaan met de familie. Veel accommodaties zijn voorzien van zwembaden en zijn kindvriendelijk. Naast Disney World in Orlando, kunnen de ruimtevaartliefhebbers zich vermaken in de verschillende spaceparken, zoals het Kennedy Space Center. Na een drukke dag in een van de attractieparken kan er heerlijk uitgerust worden bij het zwembad of aan het strand.

Vero Beach in Florida - Doets Reizen

De Florida Keys en wildlife in de Everglades

Tijdens een rondreis door Florida mag de eilandengroep The Keys zeker niet overgeslagen worden. Deze eilanden worden met elkaar verbonden door middel van bruggen en deze bruggen maken het perfect om over rond te rijden. Een andere hotspot die je niet wil missen is Everglades National Park. Dit is de grootste subtropische wildernis van Amerika en hier kun je veel bijzondere wilde dieren spotten, waaronder alligators, panters en slangen. 

North Captiva Island - Florida - Doets Reizen

Compleet reisoverzicht

De rondreizen in Florida zijn allemaal met zorg samengesteld en zijn voorzien van de beste hotels. Je kan een rondreis maken op een budget, maar je kan ook kiezen voor luxe. Je bevindt je altijd op de beste locaties, zodat je een rondreis om nooit meer te vergeten zal beleven.

Outrigger Beach Resort - Fort Myers Beach - Florida - Doets Reizen

Uitgelichte reizen