De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Hotels in New York City

Alle hotels in New York zijn met zorg uitgekozen. Met Doets Reizen verblijf je in de beste en meest unieke hotels. De hotels zitten ook direct aan de hotspots, zoals Times Square, Broadway, Central Park, Empire State Building, Brooklyn Bridge en het World Trade Center.

GOED

Het Edison Hotel is een begrip in New York en ligt vlakbij Times Square en Broadway. Dit hotel heeft een Art Deco Stijl en is onlangs gerenoveerd. Een echte aanrader voor je stedentrip naar New York!

In het Beacon Hotel heb je het gevoel alsof je een echte New Yorker bent. De kamers zijn ruim en klassiek ingedeeld. Het hotel ligt op een steenworpafstand van Central Park en Lincoln Center.

Dichtbij Times Square vind je The ROW New York, een hotel dat je een stadsgevoel geeft met een moderne en frisse uitstraling. De gekleurde kamers zijn gebaseerd op de kleuren van de metrolijnen. 

Het Wyndham New Yorker Hotel is een historische plek om te verblijven. Dit Art Deco Stijl hotel is te herkennen aan de grote rode letters op het dak met de tekst 'New Yorker'.

The ROW New York - Stedentrip New York - Doets Reizen - Hotel op Manhattan

BETER

New York Marriott Marquis is een middenklasse hotel, gelegen bij Times Square en Broadway. Vanaf het draaiende restaurant op het dak heb je een panoramisch uitzicht over New York.

The Dylan Hotel in New York is elegant en heeft een perfecte ligging in Midtown Manhattan. Het ligt vlakbij bezienswaardigheden, zoals Grand Central Station, Times Square, Rockefeller Center en Fifth Avenue.

The Roxy Hotel is gelegen in de wijk TriBeCa. Vroeger was deze wijk een oud industriegebied, maar tegenwoordig is het omgetoverd tot een hippe buurt met veel leuke bars en restaurants.

Washington Square Hotel is het perfecte hotel als je niet wil overnachten in het drukke gedeelte van Manhattan. In de wijk Greenwich Village, waar dit hotel gelegen is, vind je veel artistieke mensen en studenten. 

Roxy Hotel - New York - Doets Reizen

BEST

Het Gansevoort Meatpacking Hotel is een luxe hotel in het Meatpacking District van Manhattan. Op het dak vind je een verwarmd buitenzwembad met adembenemend uitzicht. 

Het Soho Grand Hotel heeft een klassieke uitstraling met een moderne touch. Zoals de naam het al zegt, is het te vinden in de wijk SoHo. Dit is een gezellige wijk met een goede verbinding naar de highlights van New York City.

The Beekman Hotel is een van de meest luxe hotels in New York en is al een unieke ervaring bij binnenkomst. Dit chique hotel geeft je een warm gevoel en daarnaast ligt het ook nog vlakbij hotspots, zoals de Brooklyn Bridge en het World Trade Center.

The Standard, High Line in New York is alles behalve standaard. Dit designhotel is gelegen in het Meatpacking District en geeft je een prachtig uitzicht op de stad en de Hudson River.

Gansevoort Hotel Meatpacking NYC - Stedentrip New York - Hotel met zwembad in New York - Doets Reizen

Uitgelichte reizen