De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Vakantie Amerika

Rondreis Amerika in een comfortabele huurauto? Bij Doets Reizen reis je in een relaxt tempo waarbij je optimaal de tijd hebt om de Nationale Parken van Amerika te zien. Het kan zomaar zijn dat je ’s morgens in de hoge bergen bent en ’s middags in een woestijn. Je verblijft altijd in top accommodaties op de ‘hotspot’. Doets Reizen is dé expert voor een autovakantie Amerika.

Bekijk de video

Zuidwest Amerika

Zuidwest Amerika staat bekend om de prachtige nationale parken, bruisende steden en overweldigende natuur. Dat dit gedeelte van Amerika divers is, is een ding dat zeker is. Het landschap biedt waanzinnige, adembenemende vergezichten. Van ruige kliffen en de woeste zee van de Big Sur tot rode rotsen in Bryce Canyon en de imposante Mesa Arch in Canyonlands National Park; je vindt het hier allemaal!

Big Sur - Highway 1 - California - Amerika - Doets Reizen

Oost Amerika

Het oosten van Amerika staat bol van de levendige wereldsteden die een stedentrip waard zijn. Denk aan fascinerende steden als Chicago, Washington D.C. en natuurlijk New York. Maar ook is het mogelijk om vele prachtige natuurgebieden, waaronder de Appalachen en het Great Smoky Mountains National Park, te bezoeken, want deze parken zijn een bezoek meer dan waard

Central Park - New York - Doets Reizen

De Rockies

De Amerikaanse Rockies zijn groot en imposant. Dit gebied kent veel iconische nationale parken zoals Yellowstone, Mount Rushmore en Grand Teton, plekken die op menig bucketlist staan. Maar er valt zoveel meer te ontdekken dan alleen de hoogtepunten. Bij Jan Doets zie je alles, zonder in een moordend tempo rond te reizen want de Rockies zijn een uitgebreid bezoek meer dan waard

Yellowstone National Park - Wyoming - Doets Reizen

Goede accommodaties, altijd op de hotspots!

Alle accommodaties die wij aanbieden hebben een perfecte locatie. Te vinden bij de hotspots, in het centrum van de stad of direct in de nationale parken. Jaarlijks kopen wij zelf alle accommodaties in en checken gelijk de kwaliteit. Daarnaast zorgen wij voor een superscherpe inkoop, waardoor we hotels kunnen aanbieden voor ieder budget.

Amangiri Resort - Page - Arizona - Doets Reizen

Complete reizen, alles klopt!

Amerika is een land dat je zintuigen prikkelt. Het landschap is afwisselend, met machtige bergketens, rode rotsen, watervallen, ruige kusten en uitgestrekte prairies. Om jou het échte Amerika gevoel te laten ervaren hebben wij onze reizen aangevuld met de beste excursies. De belangrijkste excursies zijn vaak direct inbegrepen bij de reis of optioneel bij te boeken. Je verliest hierdoor geen kostbare tijd tijdens het reizen in Amerika!

Canyonlands National Park - Utah - Doets Reizen

Wij adviseren uit eigen ervaring.

Al onze reisspecialisten hebben veel reiservaring opgedaan in Amerika. Wij ontdekken de gebieden, bekijken de hotels en ervaren zelf de excursies en safari's. Door deze reiservaring en passie kunnen wij je uit eigen ervaring adviseren en helpen met het samenstellen van jouw droomreis. Kom langs en laat jouw reiswensen vertalen in een reis op maat. 

Uitgelichte reizen