Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

De prachtige natuurlandschappen en het wildlife maken Kenai Fjords National Park tot een hoogtepunt tijdens je Alaska-reis. De beste indruk van dit park krijg je tijdens de Kenai Fjords Cruise. Daarnaast is een deel van dit park ook op een eenvoudigere manier te bewonderen, bijvoorbeeld via de Exit Glacier. Deze gletsjer mondt niet uit in de zee en is vanuit Seward te bereiken. Je kunt er zelfs relatief dichtbij komen door een wandelpad vanuit het Visitor Center te volgen.

Wandelen naar de Exit Glacier

Het is een vrij gemakkelijke wandeltocht naar de Exit Glacier die bij Seward gelegen is. Wanneer je verblijft in de Seward Windsong Lodge kun je er voor kiezen om ’s ochtends of ’s middags met een gids de Exit Glacier te bezoeken.

Wandelmogelijkheden bij Seward

Naast de wandeling naar de Exit Glacier zijn er meer wandelmogelijkheden in de omgeving van Seward. Ben je minder goed te been? Dan is het rolstoeltoegankelijke pad naar de Glacier View Loop een leuk alternatief! Je hebt een prachtig uitzicht met een panorama van de afdalingen van de gletsjers. Bij veel wandelingen heb je de mogelijkheid om te luisteren naar de zelfgeleide audiotour in The Alaskan App, waar de belangrijkste informatie door een ranger wordt verteld. 

Reizen in de buurt van Exit Glacier

Logo Doets Reizen Amerika

Exit Glacier