Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Amerika

Elitch Gardens Theme & Water Park

9 Actueel reisaanbod

Aan de oever van de Colorado River ligt het Elitch Gardens Theme & Water Park. Dit themapark heeft ongeveer achtenveertig attracties, waaronder rollercoasters, stuntshows en een waterpretpark met golfslagbaden en reusachtige glijbanen. Het is het enige pretpark in Colorado dat zowel een attractie als een waterpretpark is!

Attractie Park Elitch Gardens

Door de vele verschillende attracties beschikt Elitch Gardens over een geschikte attractie voor iedereen uit het gezin. Dus of je nu reist met kleine, grote kinderen of alleen volwassene iedereen zult zich vermaken tijdens een bezoek aan Elitch Gardens in Denver.

Thrill Rides in Elitch Gardens

In de Brain Drain ga je 360 graden in het rond, van voor naar achter elke keer weer op een andere manier door de enorme looping. De attractie is maar liefst 7 verdiepingen hoog. In de Half Pipe zit je vast op een enorm snowboard en raas je zo de achtbaan over. De Boomerang neemt je mee naar Australië. Verder vindt je ook nog de Hollywood & Vine, Mind Eraser, Sidewinder, Star Flyer, Sling Shot, Tower of Doom en Twister II in Elitch Gardens.

Attracties voor families

Ga met het gehele gezin tijdens jullie vakantie in Denver in het reuzenrad, geniet van het uitzicht over de skyline van Denver en de omliggende Rocky Mountains. Dit kan ook vanuit de hoge observatie toren die in het park geplaatst is. Neem plaats in de kinderachtbaan Blazin’ Buckaroo of doe een ritje in het meer dan 80 jaar oude carrousel met 67 hand gemaakte paarden. Pas op dat je geen nat pak haalt in de water attracties Disaster Canyon en Schipwreck Falls. Verder zijn er ook nog de attracties Dragonwing, Meow Wolf’s Kaleidoscape, Rockin’ Tug, Sea Dragon, Spider, Tea Cups, Tilt-a-Whirl en Troika.

Attracties voor de allerkleinste

Het gedeelte wat alleen geschikt is voor de allerkleinste in Elitch Gardens heet KiddieLand. Kinderen kunnen plaats nemen in een miniatuur truck in de attractie Al’s Big Rig Trucking Co, vlieg in een luchtballon in de Balloon Race of maak een ritje in de Crazy Bus. Ook vermaken kinderen zich prima in Mike’s Bikes, Mouse House, Sunflower Swings, KidSpin, Jumping Jack of E.G. Express.

Water Park Elitch Gardens

Toegang tot het water park van Elitch Gardens is inbegrepen in je toegangsticket van het attractiepark. Het water park is geopend vanaf Memorial Day Weekend tot aan Labor Day. Er zijn glijbanen voor de fanaten van snelheid en ook voor de allerkleinste. Je vindt hier onder meer de Canonball Falls, Gangplanks, Mega Wedgie, RipQurl, SlideZilla, Tube Top, Barefootin’ Bay S.S. Sea Witch, Castaway Creek, Commotion Ocean en de Splashdown.

Reizen in de buurt van Elitch Gardens Theme & Water Park

Logo Doets Reizen Amerika

Elitch Gardens Theme & Water Park