Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Amerika

Bailey Matthews Shell Museum

18 Actueel reisaanbod

Bezoek op Sanibel Island het museum der museums als het om prachtige schelpen gaat. Het eiland Sanibel trek veel schelpen liefhebbers aan het schijnt dat je op Sanibel de prachtigste schelpen kunt vinden. In dit museum zijn de schelpen te bewonderen.

Bailey Matthews Shell Museum
Sanibel Island staat bekend als schelpenparadijs. Volgens kenners vind je hier de mooiste en meeste schelpen ter wereld. Als je in de buurt bent van het museum, moet je hier echt even naar binnen. Een museum met louter schelpen klinkt misschien saai, maar dat is het niet. Je kunt hier de grootste schelpenverzameling ter wereld bewonderen en leert meer over degenen die op Sanibel en Captiva te vinden zijn. En met wat goede tips kom je erachter wat de beste zoekplekken en zoektijden zijn.

Toegang
Om toegang te krijgen tot het museum dien je een toegangsticket te hebben. Deze bestel je gemakkelijk online op hun eigen website. Een bezoek aan het museum is tegen betaling. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis, per leeftijd is de prijs verschillend. Een ticket voor volwassenen bedraagt rond de 20 euro. Bekijk de website voor de exacte tarieven.

Reizen in de buurt van Bailey Matthews Shell Museum

Logo Doets Reizen Amerika

Bailey Matthews Shell Museum