De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Johnny Cash Museum

5 Actueel reisaanbod

In hartje Nashville tref je het Johnny Cash Museum, geheel gewijd aan het leven van.... Johnny Cash! De interactieve tentoonstellingen zijn erg interessant. Bekijk zijn kostuums, instrumenten, handgeschreven brieven en luister naar zijn prachtige muziek!

Ligging van het Johnny Cash Museum

Het Johnny Cash Museum is gevestigd in het centrum van Downtown Nashville op 119 3rd Avenue Souht. Tussen Broadway en Demonbreun straat in.

Wie was Johnny Cash?

Johnny Cash was een Amerikaans country zanger en daarnaast was hij ook liedjesschrijver en acteur. Zijn muziek carrière duurde bijna 50 jaar en hij werd bekend om zijn mengeling van country met folk, blues, rock en gospel. Een van zijn grootste hits was Ring of Fire.

Restaurant bij het Johnny Cash Museum

Naast het Johnny Cash Museum ligt de Johnny Cash Museum Café. Je kunt hier terecht voor ontbijt en lunch of een heerlijke kop koffie.

Museum winkel

Bij het museum is ook een winkel gevestigd. Hier kan je allerlei merchandise verkrijgen van Johnny Cash. Zij beschikken ook over een webshop, dus ben je inmiddels thuis van je vakantie in Amerika en heb je er spijt van dat je een bepaald shirt niet hebt aangeschaft, kan je deze alsnog kopen.

Reizen in de buurt van Johnny Cash Museum

Logo Doets Reizen Amerika

Johnny Cash Museum