De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Six Flags Fiesta Texas

3 Actueel reisaanbod

Op een halfuurtje rijden van Dallas en Fort Worth vind je het oudste, grootste en meest populaire pretpark van Amerika. Six Flags Fiesta Texas huisvest de meest spectaculaire achtbanen, die veelal voor wat oudere kinderen geschikt zijn. Ook heb je een gedeelte voor de kleintjes. Zo kan de gehele familie zich uitermate goed vermaken in dit fantastische attractiepark!

Ligging Six Flags Fiesta Texas 

Six Flags Fiesta Texas ligt op ongeveer twintig minuten rijden (1-30 exit 30) van Downtown Dallas en Fort Worth

Openingstijden Six Flags Fiesta Texas

De openingstijden variëren per dag en per seizoen. We raden je aan om vooraf aan je bezoek de website even te bekijken voor de actuele openingstijden en welke attracties er geopend zijn. Ook is het mogelijk om een mobiele app te downloaden, je kunt dan tijdens je bezoek aan Six Flags Fiesta Texas ook direct de actuele wachttijden in de gate houden. Zo voorkom je dat je uren in de rij moet staan, terwijl het bij een andere attractie misschien een stuk rustiger is. Zorg dat je zo vroeg mogelijk in het park bent, dan is het vaak een stuk rustiger, ga dan direct naar de populairste attracties, de wachtrijen zijn dan het kortst. Een tweede advies is om nooit in het weekend te gaan, in verband met de drukte. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een front of line pass aan te schaffen, zodat je voorrang krijgt bij een aantal attracties. Kijk hiervoor op de website van Six Flags Fiesta Texas voor de mogelijkheden en verschillende soorten tickets.

Attracties in Six Flags Fiesta Texas

Six Flags Fiesta Texas staat voor plezier met het hele gezin. Het maakt niet uit hoe klein of hoe groot je bent, er zijn voldoende attracties waar jij plezier kunt beleven tijdens jouw vakantie in Amerika. Het park is onderverdeeld in zes secties, waaronder de Looney Tunes USA voor de allerkleinste. De overige secties hebben spectaculaire achtbanen (thrill-rides), die alleen geschikt zijn voor kinderen ouder dan veertien jaar.

Attracties voor kleine kinderen

Attracties die geschikt zijn voor de kleinere kinderen zijn de Backarooz, Daffy’s School Bus Express, Foghorn Leghorn’s Barnyard Railway, Kinderstein, Krazy Kars, Streamliner Coaster, Taz’s Tornado, Yosemite Sam’s Wacky Wagons, ZoomJets en Up, Up & Away.

Attracties voor het hele gezin

De iets grotere kinderen en hun ouders vermaken zich prima in de Bug’s White Water Rapids, Crow’s Nest, Der Pilger Bahnhof, Fender Bender, Gully Washer, Hustler, Spinsanity, Super-Villains Swing, The Grand Carousel, Wave Runner en Whistle Stop.

Thrill Rides voor de echte Dare Devils

Gaat je hard nog niet sneller kloppen na het lezen van bovenstaande attracties en ben je een echte achtbanen freak? Dan zijn deze Thrill Rides misschien wel iets voor jou. Voor deze achtbanen gelden verschillende minimum lengtes om toegang te verkrijgen tot de achtbanen en zijn dus zeker niet geschikt voor het gehele gezin. Enkele spectaculaire achtbanen en attracties zijn de BATMAN: The Ride, Boomerang, Daredevil Dive Flying Machines, Fireball, Goliath, Hurricane Force 5, Iron Rattler, Pandemonium, Poltergeist, Road Runner Express, Scream, SkyScreamer, SUPERMAN: Krypton Coaster, THE JOKER: Carnival of Chaos en SUPER WOMAN: Golden Lasso Coaster.

White Water Bay

In de zomermaanden is ook het waterpretpark geopend. Heb je niet genoeg aan de Thrill Rides in het attractie park, breng dan ook je badkleding mee. De White Water Bay, beschikt over diverse glijbanen en zwembaden. Toegang tot het waterpretpark is inclusief in je toegangsticket voor Six Flags Fiesta Texas. Dat je veel plezier zult beleven tijdens je vakantie in Amerika is een ding wat zeker is als je een bezoek brengt aan White Water Bay.

Reizen in de buurt van Six Flags Fiesta Texas

Logo Doets Reizen Amerika

Six Flags Fiesta Texas