Corona-virus maatregelen

Corona-virus maatregelen. Lees meer

Amerika

Six Flags over Texas

3 Actueel reisaanbod

Op een halfuurtje rijden van Dallas en Fort Worth vind je het oudste, grootste en meest populaire pretpark van Amerika. Six Flag huisvest de meest spectaculaire achtbanen, die veelal voor wat oudere kinderen geschikt zijn. Ook heb je een gedeelte voor de kleintjes. Zo kan de gehele familie zich uitermate goed vermaken in dit fantastische attractiepark!

Meer informatie: 

Het kan een geweldige superdag worden, of uitlopen op een totale mislukking als je geen rekening houdt met de enorme mensenmassa’s die hierop afkomen. Soms moet je urenlang voor een bepaalde attractie in de rij staan.

Je kunt dit ontwijken door voor de opening van 10:00am al in de rij van de kassa’s te gaan staan en na de opening direct naar de populairste attracties te gaan. Een tweede advies is om nooit in het weekend te gaan, in verband met de enorme drukte.

Het park is onderverdeeld in zes secties, waaronder de Looney Tunes USA voor de allerkleinste. De overige secties hebben spectaculaire achtbanen (thrill-rides), die alleen geschikt zijn voor kinderen ouder dan veertien jaar.

Six Flags ligt op ongeveer twintig minuten rijden (1-30 exit 30) van Downtown Dallas en Fort Worth. 

Reizen in de buurt van Six Flags over Texas

Logo Doets Reizen Amerika

Six Flags over Texas