De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Sorrel River Ranch

28 Actueel reisaanbod

Verblijf in de luxe Sorrel River Ranch, gunstig gelegen tussen twee prachtige natuurparken in Utah: Arches National Park en Canyonlands National Park. Op ongeveer 30 autominuten van de plaats Moab rijdt je via de scenic route 128 naar de Sorrel River Ranch. Deze luxe accommodatie ligt aan de Colorado River en biedt een panoramisch uitzicht op de dieprode mesa's. De Ranch biedt diverse accommodaties welke verspreid over het terrein te vinden zijn en waarbij rekening is gehouden met de omgeving. De kamers zijn ingericht met de karakteristieke dieprode kleur. Bij het hoofdgebouw vind je een terras met buitenzwembad, stretchers en jacuzzi. Je kunt hier verschillende outdoor activiteiten ondernemen zoals paardrijden, mountain biken en Stand Up Peddlen (Sup). Deze ranch is de beste uitvalsbasis voor een bezoek aan Arches National Park en Canyonlands National Park.

De Sorrel River Ranch is een geweldige uitvalsbasis voor je bezoek aan Moab en de omliggende Nationale Parken zoals Canyonlands National Park, Arches National Park en Dead Horse Point State Park. De ranch bestaat uit meerdere gebouwen die over het terrein verspreid staan en hebben allen de dieprode/oranje kleur. Met de inrichting van de ruime kamers is ook rekening gehouden met de omgeving wat terug te zien is in de warme inrichting met hout accenten. Elke kamer beschikt over 1 of 2 tweepersoonsbedden, een aanrecht met klein koelkastje en uitgebreide badkamer én ze bieden fenomenaal uitzicht op de Colorado River of de gigantische Mesa. 

Moab
Op 30 autominuten geleden vind je Moab. Vroeger bestond dit plaatsje uit een tradepost, restaurant, woonwagens en een benzinestation. Tegenwoordig is Moab een trendy plaatsje met bruisend centrum waar je leuke winkels, hotels en restaurants treft. 

Nationale Parken
Vanuit de ranch heb je gemakkelijk toegang tot Arches National Park en Canyonlands National Park. Aanschouw in Arches National Park het kleurrijke natuursteen waar Utah om bekend staat. Het park is zeer populair vanwege de roodgekleurde natuurstenen bogen en neemt je mee terug in de oertijd. Delicate Arch, Balanced Rock, Landscape Arch en The Windows zijn een kleine greep uit de absolute highlights van dit park. Voor het ultieme uitzicht en fotomoment adviseren we je de wekker vroeg te zetten. De zonsopgang biedt een geweldig kleurenpalet op de rotsen. Neem vooral je wandelschoenen mee en ga op ontdekking langs de paden waar je dinosaurus voetafdrukken van 300 miljoen jaar tegenkomt. De bekende plekken in het park zijn makkelijk bereikbaar, maar en zijn ook uitdagende trails die zeker de moeite waard zijn. Een ander onontdekt pareltje is toch wel Canyonlands National Park waar je drie drie districten: Island in the Sky, The Maze en The Needles kunt ontdekken. Een uitdagend park met gangbare wegen, maar ook onbereikbare plekken. Je vindt hier kraters, een doolhof vol canyons tafelbergen en unieke trails en raft routes. 

Reizen in de buurt van Sorrel River Ranch

Logo Doets Reizen Amerika

Sorrel River Ranch