De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Het middeleeuwse dorpje Saint-Paul de Vence ligt in het zuiden van Frankrijk in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De middeleeuwse sfeer is hier goed bewaard gebleven met de smalle straatjes, oude stenen huizen en knusse pleintjes met fonteinen. Saint-Paul de Vence is dan ook een van de bekendste dorpjes in de Cote D’Azur.

Schitterende panorama's 

Het charmante dorpje ligt hooggelegen tussen Col de Vence en de Middellandse Zee en vanaf deze hoogte biedt het de bezoekers schitterende panorama's. Het schilderachtige dorpje heeft de tijd goed doorstaan en daarom kun je nu nog genieten van de oude bouwwerken zoals de stadsmuur en de oude poort, maar ook zijn de talloze leuke winkeltjes een bezoek waard. 

Dorp van de kunstenaars

Het zijn de kunstenaars die het dorpje Saint-Paul de Vence bekend hebben gemaakt. Denk hierbij aan Pablo Picasso, Marc Chagall en Jean-Paul Satre. Niet zo gek natuurlijk, want de fantastische uitzichten waren een bron aan inspiratie. Nu nog hebben bekendheden huizen rondom dit dorpje en kun je hier kunstgalerijen en musea bezoeken. 


Onze topbestemmingen in de buurt van Saint-Paul de Vence

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Saint-Paul de Vence gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Frankrijk

Saint-Paul de Vence