Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Met de vele (zand)stranden, rustige baaitjes, ongerept natuurschoon en moderne voorzieningen is Saint-Raphaël een populaire vakantiebestemming aan de Côte d’Azur. Maar ook in het oude centrum van het kustplaatsje is genoeg te zien en te beleven.

Kilometers lang strandvertier

De plaats is ook wel bekend als beginpunt van de route Corniche d'Or, maar zelf heeft deze heerlijke plaats ook veel te bieden. De kustlijn van Saint-Raphaël is maar liefst 36 kilometer lang en heeft meer dan 30 verschillende stranden. Naast de commerciële stranden zijn er openbare stranden te vinden bij Plage de Veillat, Beaurivage, Péguière, Le Dramont, Agay en Le Lido. Niet zo gek dat Saint-Raphaël een geliefde plaats is voor iedereen die van watersporten houdt. Op meerdere plekken kun je duiken naar wrakken, waterskiën, wakeboarden, zeilen, zeekajakken en sportvissen.

Regionale specialiteiten

Ook in het oude centrum valt er genoeg te zien en beleven. Een must is om een van de Provençaalse markten te bezoeken waar je aan het juiste adres bent voor regionale specialiteiten. Een bezoekje aan Musée Achéolique, waar je oude scheepswrakken kunt bewonderen, is ook een bezoek waard. Vlakbij Saint-Raphaël vind je het natuurgebied Massif de l'Estérel waar je even kunt ontsnappen aan de drukte en heerlijk kunt wandelen. 

Onze topbestemmingen in de buurt van Saint-Raphaël

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Saint-Raphaël gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Frankrijk

Saint-Raphaël