Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Morefield Campground

Colorado - Amerika

Dankzij de prachtige ligging in het groene en grillige heuvellandschap van Mesa Verde National Park, biedt Morefield Campground de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan dit betoverend mooie National Park in het zuidwesten van Colorado.

De camperplaatsen op Morefield Campground zijn te bereiken via een aantal loops en deze liggen verspreid over de natuurlijke omgeving van het park. Als de camper eenmaal is geparkeerd, dan heb je naast de aanwezige picknicktafel en kampvuurring ook de beschikking over voldoende schaduw en privacy dankzij de begroeiing rondom de camperplaats.

Leuk om te weten: Morefield Campground beschikt over een openlucht amfitheater (Morefield Amphitheater), waar je in de periode tusssen Memorial Day en Labor Day (eind mei t/m begin september) in de avonduren kunt genieten van een lezing door een ranger van de National Park Service. Hierbij kom je meer te weten over de natuur en over de rijke historie van Mesa Verde National Park.  

Een full-service campground village is gelegen bij de ingang van Morefield Campground. Je vindt hier het Knife Edge Cafe (ontbijtrestaurant), een benzinestation, een wasserette, schone campingdouches, een dump station voor het lozen van afvalwater uit de camper, een gift shop en een campingwinkel voor het doen van de dagelijke boodschappen. De faciliteiten van Morefield Campground Village zijn doorgaans volledig operationeel gedurende de periode vanaf eind april t/m half oktober.

Vergeet overigens niet om je wandelschoenen mee nemen naar Morefield Campground, want vanaf deze camping wandel je eenvoudig naar een aantal prachtige trails met zeer spectaculaire uitkijkpunten. Zo zijn de Point Lookout Trail, de Knife Edge Trail en de Prater Ridge Trail allemaal vanaf Morefield Campground te bewandelen. 

Belangrijke informatie:
- Check in vanaf 12.00 uur 
- Check out voor 11.00 uur 
- Huisdieren zijn toegestaan, mits ze zijn aangelijnd