Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Alaska

Durf jij het aan? The Last Frontier! Tijdens een autorondreis door Alaska val je van de ene verbazing in de andere. Ruige natuur met bergketens, imposante gletsjers en natuurlijk rust en ruimte. Extra cadeautje van Moeder Natuur is de aanwezigheid van wildlife, zoals grizzlyberen, elanden, roofvogels, orka's en walvissen. Tijdens je Alaska-vakantie verblijf je in sfeervolle hotels of lodges en reis je in een comfortabel en rustig reistempo. Op deze manier ervaar je Alaska op de beste manier en heb je daadwerkelijk tijd om wandelingen te maken en excursies te ondernemen.

Bekijk onze autorondreizen in Alaska

Excursies

Alaska beleef je het beste door unieke excursies te ondernemen. Door middel van zorgvuldig uitgekozen tours ben jij in staat het échte Alaska te zien, beleven en proeven. Bij Doets Reizen zijn autoreizen compleet en unieke must-do excursies direct inbegrepen. Zo weet je direct wat je reis gaat kosten en heb je gegarandeerd plek aan boord van de boot of het vliegtuigje. Wil je een extra activiteit ondernemen? Geen probleem, wij regelen dit voor jou!

Columbia Glacier - Prince William Sound - Alaska - Doets Reizen

Professioneel reisadvies

Alaska is een bijzondere vakantiebestemming. Een goede voorbereiding is daarom onlosmakelijk verbonden voor het succes en plezier tijdens je reis. Diverse reisspecialisten van Doets Reizen hebben reiservaring in Alaska en kunnen dus gedegen advies geven. Op basis van jouw wensen en voorkeuren kunnen wij inschatten wat het beste bij je past en welke mogelijkheden er zijn om jouw droomreis te verwezenlijken.

Bear & Wildlife Viewing - Homer - Alaska - Doets Reizen

Unieke lodges

Naast hotels en cabins bieden wij ook de mogelijkheid aan om te verblijven in unieke en afgelegen natuurlodges. Tijdens een verblijf in een lodge ervaar je de natuur in Alaska nog intenser. Onze favorieten lodges zijn:

Kenai Fjords Wilderness Lodge - Alaska - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Alaska

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Alaska