Bosbranden Jasper Meer info

Autorondreizen in Rockies & Texas

Puur en authentiek... De Rocky Mountains zijn een fantastische vakantiebestemming. Zie je je al rijden door het typische Amerikaanse landschap, over rustige highways door de eindeloze prairies en dwars door de hoge bergen? Natuurlijk mag een bezoek aan de vele nationale parken niet ontbreken. Yellowstone National Park is het absolute juweeltje. Wist je dat je de Rockies heel goed kunt combineren met Texas en New Mexico? De authentieke pueblos, het sneeuwwitte White Sands National Monument; in Texas voel je je een echte cowboy, yiehaa!

Bekijk onze autorondreizen in Rockies & Texas

Beartooth Pass

Rijd tijdens je autorondreis door de Rockies & Texas door de Beartooth Pass. De Beartooth Pass wordt door veel Amerikanen gezien als dé mooiste route van Amerika. De route start in het plaatsje Red Lodge in Montana. Je rijdt vervolgens slingerend naar hoge hoogtes, langs scherpe bergpieken, helblauwe meren en panoramische uitzichten. Natuurlijk rijd jij deze route als Doets klant ook!

Beartooth Pass - Yellowstone National Park - Wyoming - Doets Reizen

Ranch at Ucross

Wil jij het echte Amerika gevoel ervaren? Boek dan een verblijf op de Ranch at Ucross. Je verblijft midden op de prairies van Wyoming in het plaatsje Ucross waar maar 25 mensen wonen. Je ervaart hier het echte B&B gevoel. Moeders de vrouw staat achter het fornuis en bereid de lekkerste gerechten (ontbijt en diner zijn inclusief). Overdag kan je lekker relaxen bij het zwembad, gaan paardrijden, vissen of wandelen.

Ranch Ucross - Wyoming - Doets Reizen

Uitgebalanceerde routes

Onze routes zijn perfect uitgebalanceerd, geen gejakker. Tijdens de routes die je rijdt heb je voldoende tijd om diverse stops te maken. Geniet optimaal van je vakantie zonder te haasten.

Beartooth Pass - Yellowstone National Park - Wyoming - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Rockies & Texas

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Rockies & Texas