Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Authentic Asian Eats Tour

Vancouver - British Columbia

De Authentic Asian Eats Tour is dé ervaring om je smaakpapillen te laten betoveren met heerlijke Aziatische gerechten. In Richmond, de plek die door de New York Times is uitgeroepen tot de plek waar je het beste Chinees kan eten in Noord-Amerika, wordt je op een culinaire reis meegenomen door de Aziatische keuken.

Deze ervaring wijkt af van de gebruikelijke toeristische hotspots in Vancouver en biedt een drie uur durende reis langs diverse Chinese eetgelegenheden, waar je kunt genieten van de authentieke smaken van deze keuken. Bovendien zal de gids je ook nog eens meenemen in de rijke geschiedenis en culturele achtergrond van de gerechten. En dit allemaal terwijl je loopt door Richmond, wat tot nu toe nog een relatief onbekende culinaire bestemming is.

 Als vegetariër of pescotariër zijnde kunnen de gerecht worden aangepast. Dit moet dan van te voren worden aangeven. Voor andere dieetwensen/allergieën kan helaas niet met zekerheid worden gezegd of daar vervangers voor zijn. Het kan dan zo zijn dat je wat gerechten moet overslaan. 

Start: 10.00 uur

Duur: circa 3 uur

Periode:  zaterdag en zondag

van 1 april tot en met 31 oktober van vrijdag t/m zondag

Reizen met deze excursie