Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Jurassic Falls Helicopter Landing Adventure

Lihue - Kauai - Hawaii

De meest spectaculaire en adembenemende excursie in Hawaii! Per helikopter ontdek je het eiland Kauai. Je vliegt over de Hanapepe Valley, welke bekend is vanwege de vele regenbogen. Vervolgens vlieg je naar de 120 meter hoge Manawaiopuna Falls welke decor stonden voor de film Jurassic Park. Het bijzondere van deze excursie is dat je een landing maakt bij deze enorme waterval. Je maakt een korte wandeling en voelt de enorme kracht van deze waterval. Je bent midden in de prachtige en afgelegen natuur van Kauai waar geen wegen naar toe lijden. 

Je stapt weer in de helikopter en vliegt naar Waimea Canyon, ook wel de 'Grand Canyon of the Pacific' genoemd. Wij vinden deze canyon nog mooier dan zijn grote broer in Arizona. Dit komt door het groene landschap, waardoor de rode kleuraccenten juist nog meer naar voren komen. Ook storten hier honderden hoge watervallen elegant naar beneden. Adembenemend! Zo fijn dat de helikopterpiloten hier nog meer mogen, wat meer het reliëf van het landschap volgen en even ronddraaien. Hierdoor krijg je een nog betere indruk van het landschap. 

Het volgende hoogtepunt is de Napali Coast. Werkelijk waar één van de allermooiste kustlijnen die je ooit zult zien. Deze kust is vrijwel ontoegankelijk voor de mens. Alleen te voet, per boot of per helikopter kun je een indruk krijgen. Tijdens de helivlucht zie je koraalriffen in lichtblauw water, goudgele stranden, groene en scherpe bergkammen, watervallen en kegelvormige, spitse basaltpieken, maar je proeft ook de geheimzinnige sfeer van de eeuwenoude slapende vulkaan, de donkere rotsen en de dieptes. Hier cirkelen ook de mysterieuze Tropical birds rond. 

Vertrekdagen: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag
Duur: ca. 1 uur en 15 minuten
Vertreklocatie: Lihue Airport