De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Hotelrondreis Canada

Voor velen van ons is een reis naar Canada een droom. Hiervoor lopen de redenen uiteen, maar Canada heeft dan ook zeer veel te bieden waardoor het geen verrassing is. Van cultuur snuiven in een van de mooie steden in Canada of helemaal op gaan in de natuur van een van de vele nationale parken in Canada, het kan allemaal. Een reis naar Canada is dan ook zo mooi dat je het liefst volgend jaar direct weer naar Canada af reist.

Doets Reizen is al sinds 1981 de échte Canada reisspecialst. ONze complete pakketreizen beschikken over overnachtingen in met zorg uitgekozen accommodaties. Zo verblijf je altijd in of nabij de nationale parken in een fraai hotel, schitterende lodge of sfeervol resort.

Bekijk de video

Goede hotels in Canada

Tijdens je reis door Canada wil je natuurlijk zo veel mogelijk ontdekken en bekijken. Hier betrappen wij onszelf vaak ook op. Bij Doets Reizen hebben wij om deze reden ook enkele Doets Desire reizen samengesteld. Dit zijn reizen die gefocust zijn op ‘Diep Reizen’. Dit zorgt ervoor dat jij langer op een bepaalde locatie verblijft en dus meer tijd hebt om echt de omgeving te gaan verkennen. In de huidige tijd zorgt dit er ook voor dat er minder beweging plaats vindt terwijl je alsnog tijdens je reis van alles kunt ontdekken. Hoe intenser de beleving, hoe krachtiger de verhalen zijn. 

Fairmont Banff Springs Hotel - Banff Village - Alberta - Canada - Doets Reizen

Ontdek de leukste plaatsen in Canada

In Canada is er zeer veel te ontdekken van de mooiste natuur in West-Canada of Atlantisch Canada tot de leukste steden in Oost-Canada. Voor ieder is er dan ook echt wat wils in Canada terug te vinden. Wij van Doets Reizen hebben natuurlijk al prachtige rondreizen door Canada samengesteld, echter gaan onze reisspecialisten ook graag met je het gesprek aan om samen met jou tot een verbazende route te komen of de reis geheel op jouw wensen aan te passen. 

CMH Bugaboos - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Slapen op de hotspots

De slogan van Doets Reizen is altijd op de eerste rij, ‘Very Vip’. Dit is dan ook waar we vanuit gaan bij het selecteren van de accommodaties. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd op de hotspot kunt overnachten en geen tijd verliest aan het reizen tussen de accommodatie en de highlight. Daarnaast biedt Doets Reizen ook unieke accommodaties aan, zoals bijvoorbeeld een verblijf in Knight Inlet, Spirit Bear of Farewell Harbour Lodge, waar je vanuit een drijvende Lodge direct op zoek gaat naar het meest bijzondere wildlife of ga naar de CMH Lodge waar je doormiddel van helikoptervluchten gedropt wordt op de mooiste locaties waar je vervolgens onder leiding van een gids een wandeling gaat maken. 

Farewell Harbour Lodge - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Vervoer in Canada

In Canada kan je jezelf op vele manieren verplaatsen. De meeste gebruikelijke manier is echter door middel van eigen vervoer (huurauto of camper). De wegen in Canada zijn zeer goed onderhouden en makkelijk begaanbaar. Daarnaast is het navigeren in Canada ook zeer gemakkelijk omdat er buiten de steden simpelweg ook niet veel wegen zijn. In de steden kun je ook goed gebruik maken van het openbaar vervoer. Hier zijn bijvoorbeeld metrostelsels, treinverbindingen en buslijnen die er voor zorgen dat je snel naar je volgende plaats van bestemming kunt reizen. In de steden is het dan ook mogelijk om de auto lekker bij het hotel te laten staan en per voet of openbaar vervoer verder te reizen. 

Hertz Autohuur Amerika - Hertz Autohuur Canada - Doets Reizen

De mooiste Nationale Parken in Canada

Canada beschikt over ontzettend veel natuurgebieden en nationale parken. Het is dan ook onmogelijk om de mooiste nationale parken aan te geven. Dit komt natuurlijk ook omdat dit heel erg per persoon kan verschillen. Wij van Doets Reizen hebben echter wel onze favorieten en deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

✅ Banff National Park
✅ Jasper National Park
 Pacific Rim National Park
 Algonquin Provincial Park
 Cape Breton Highlands National Park
 Gros Morne National Park

British Columbia - Canada - Doets Reizen

De leukste steden in Canada

Hoewel Canada over het algemeen meer bekend staat om de prachtige natuur die te vinden is, in dit land zijn er ook zeker steden terug te vinden die absoluut een bezoek waard zijn. Hierbij hebben wij van Doets Reizen ook weer onze favorieten op een rijtje gezet:

✅ Vancouver
✅ Toronto
 Montreal
 Quebec City
 Ottawa
 Halifax

Montreal - Quebec - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte reizen