Vraag

Autohuur IJsland

Antwoord:

Doets Reizen werkt samen met Enterprise Iceland. Naast een goede autoverzekering is het belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan. In onze voorwaarden geven wij handige tips en uitleg. 

AUTOHUUR DOETS REIZEN IN IJSLAND INCLUSIEF

• Extra chauffeur (totaal 2)
• GPS Navigatiesysteem
• Unlimited mileage
• 24/7 pechhulp
• Collision waiver (CDW)
Let op: eigen risico is 300.000 ISK circa 2.500 EUR

VERZEKERINGEN AUTOHUUR IJSLAND

Ongevallen die ontstaan door het oversteken van beken en rivieren worden niet gedekt door de verzekering. ‘off-the road’ rijden is verboden in IJsland. De CDW dekt geen schade aan personen auto’s op wegen gemarkeerd met F op de officiële kaarten. De huurder wordt verantwoordelijk gehouden voor eventuele kosten van het slepen en transporteren van een voertuig dat beschadigd is geraakt in rijomstandigheden zoals hierboven vermeld. Zorg dus voor een goede additionele verzekering om het risico op hoge kosten tot een minimum te beperken. Wij bieden 2 verzekeringen aan: Protection Package en het Zero Excess Package. Meer informatie over deze verkeringen en de premie.

ADVIES VAN DOETS REIZEN:

Sluit optioneel de Roadside Assistance Protection verzekering af. Je kunt dit afnemen tijdens het ophalen van de huurauto en het tekenen van de huurovereenkomst. Circa 8 euro per huurdag (circa 1000 ISK per huurdag). Meer informatie en voorwaarden: klik hier.


Relevante veelgestelde vragen


Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag via één van de onderstaande contactmethodes.