Vraag

Boodschappen doen tijdens een camperreis

Antwoord:

De eerste stop na het ophalen van de camper is vaak een lokale Wal-Mart of, indien je alleen eten en drinken nodig hebt, een andere grote supermarkt. Wij adviseren je om jezelf bij het verhuurstation te laten informeren over de dichtstbijzijnde supermarkt. Dat is het meest logische adres om een handige wegenkaart, campingattributen, latex handschoenen (voor het legen van de diverse tanks) en benodigdheden qua eten en drinken te kopen. 

Vraag bij de klantenservice van de grote supermarktketens om een guest card, een soort bonuskaart die behoorlijke kortingen kan geven.  De meeste campers beschikken nog over een bagageruim achterin het voertuig onder het tweepersoonsbed en hierin kun je bijvoorbeeld waterflessen & blikjes frisdrank bewaren, door met kortingen flink in te slaan voor jouw camperreis kun je kosten besparen. 

Alcohol kun je niet altijd bij een supermarkt kopen (bijvoorbeeld in Canada), maar wel bij een liquor store die veelal in de nabije omgeving van de supermarkt is gelegen. Als je van plan bent om in veel nationale parken te verblijven, dan is het raadzaam om zoveel mogelijk buiten het park aan goederen in te slaan, aangezien de voorraden en het assortiment binnen de grenzen van het park beperkt zijn en de prijzen vaak ook hoger ligger dan in een lokale supermarkt.  

 


Relevante veelgestelde vragen


Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag via één van de onderstaande contactmethodes.