Vraag

Hoe vraag ik ETA aan?

Antwoord:

ETA dient voor iedere reiziger aangevraagd te worden. Dit kan via de officiële website van de overheid van Canada of via een Nederlands visumbureau.

1. Via officiële website

Je kunt via de website van de overheid van Canada een ETA aanvragen. Door op deze link te klikken wordt je automatisch doorverwezen naar de officiële website van de Canadese overheid voor het aanvragen van ETA. De procedure is in het Engels. Let op: Let bij het invullen van je paspoortnummer ook op de combinatie 'cijfers/letters'. Géén letters voor cijfers gebruiken (O / 0), want dit voorkomt problemen bij de check-in van je vlucht. Het aanvragen van ETA via de officiële website van de Canadese overheid kan hier.

2. Via Nederlands visumbureau

Vind je het fijn om met Nederlandse support de reisdocumenten aan te vragen? Wij werken samen met een visumbureau om onze reizigers eventueel te ondersteunen bij het verkrijgen van de benodigde reistoestemmingen en visums, waaronder ook ETA. Door deze samenwerking is het visumbureau in staat om reizigers 24 uur per dag, 7 dagen per week te woord te staan. Daarnaast worden aanvragen handmatig door hen gecontroleerd voordat deze worden ingediend. Het aanvragen van ETA via het visumbureau doe je hier!


Relevante veelgestelde vragen


Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag via één van de onderstaande contactmethodes.