De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Maatwerkreis Amerika

Ga jij op reis naar Amerika en wil je de reis helemaal naar eigen wensen samenstellen? Bij Doets Reizen is het mogelijk. Wij hebben de beste tips en gaan samen met jou graag aan de slag om een droomreis samen te stellen.

Autorondreis door Amerika

In Amerika is het mogelijk om op heel veel manieren het land te ontdekken. Een van de meeste gebruikte manieren is met een huurauto. Hierdoor ben je heel flexibel om te gaan en staan waar je wilt en kan je prachtige tussenstops maken tijdens je autovakantie. Het is dan een perfecte manier om het land te ontdekken in combinatie met een overnachtingen in de leukste hotels die Doets Reizen ook voor je kan reserveren. Wist je dat het ook mogelijk is om de auto op te halen in bijvoorbeeld Los Angeles en deze weer in te leveren in San Francisco? Hierdoor houdt je meer tijd over om op de highlights tijdens de reis langer te verblijven. Hoe fantastisch is dat?

Death Valley - California - Amerika - Doets Reizen

Camperreis door Amerika

Amerika is ook een land wat zich uitermate leent voor een camperrondreis. Geniet van al het moois wat het land te bieden heeft terwijl je met je eigen huis op wielen reist. Parkeer de camper in een van de mooie State of National Parks op de camping en geniet van de rust en het natuurschoon. Maak een kampvuur en rooster marshmallows, alles is mogelijk. Een camperreis staat voor het genieten van de natuur en ook als je alle highlights van die dag hebt bezocht, kan je lekker bijkomen in je camper op de camping. Zeg nou zelf wie wil dat nou niet?

Verblijf op de hotspots

Tijdens je vakantie wil je natuurlijk verblijven in de mooiste accommodaties of op de mooiste campings. Het is dan ook aan te raden om de overnachtingslocaties alvast van te voren vast te leggen, zeker in het hoogseizoen. Denk bijvoorbeeld aan een ranch in Tucson waar je van de echte westernsfeer kunt proeven of overnacht in je eigen glamping tent midden in de natuur of overnacht in weeldigere luxe van het Amangiri of Amangani Resort. Dat wil je toch tijdens je autorondreis? Ga je met de camper op pad, dan wil je natuurlijk verblijven bij de Nationale Parken en bijvoorbeeld zo vanuit je camper naar de zonsopgang in de Grand Canyon kunt wandelen of vanaf de camping in Yellowstone direct de highlights kunt bezoeken. Doets Reizen zorgt ervoor dat je altijd op de hotspot verblijft. 

Amangiri Resort - Page - Arizona - Doets Reizen

Winterreizen in Amerika

Ga je in de winter naar Amerika om de zon op te zoeken. Dan zal de reis naar Florida, Californië of Hawaii gaan. Deze bestemmingen zijn perfect om in de winter toch te genieten van heerlijke temperaturen en de zon. Ga je in de winter op vakantie om op wintersport te gaan, dan zal de reis naar een van de vele skigebieden gaan die Amerika rijk is, zoals bijvoorbeeld Aspen, Vail, Park City of Mammoth Lakes. Voor al deze bestemmingen staan onze reisspecialisten klaar om met u uw droomreis samen te stellen. 

Wintersport - Aspen - Colorado - Amerika - Doets Reizen

Zomerreizen in Amerika

In de zomer is bijna alles mogelijk in Amerika. Ga jij genieten van de muzieksteden in het diepe zuiden en laat je je wegvoeren door de prachtige jazz, blues of country muziek of ga jij voor een vakantie naar Florida en geniet jij op een tropisch strand van de zon. Breng een bezoek aan de grote steden aan de oostkust van Amerika zoals Washington DC, Boston, New York of Philadelphia en leer alles over de historie van Amerika of ga op rondreis langs al het natuurschoon wat de Rockies en de westkust van Amerika rijk is. En er is nog zoveel meer mogelijk. Kortom Amerika is zo’n veelzijdige land dat je nooit uitgekeken raakt. 

Geisers - Yellowstone National Park - Wyoming - Doets Reizen

Reisadvies op maat

Onze reisspecialisten staan graag voor je klaar om je te helpen met het samenstellen van jouw unieke droomreis. Door jarenlange ervaring geven zij je de beste tips over de bestemming en gaan graag met je in overleg over hoe jouw specifieke wensen het beste verwerkt kunnen worden in je reisschema. Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor voor persoonlijk advies. Kom je liever niet langs? Dan is het ook een mogelijkheid om een Doets Digi Date in te plannen waarbij we digitaal al je wensen doorspreken en een offerte uitbrengen.

Uitgelichte reizen