Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

De állerleukste activiteiten in en buiten Miami

24 april 2024 door Dustin Daanen

De uitgestrekte zandstranden van Miami Beach zijn perfect om lekker te luieren en te genieten van de zon. Gelukkig is Miami ‘the best of both worlds’. Dus als je moeite hebt om stil te zitten biedt het ook talloze mogelijkheden om cultuur te snuiven in de stad. Of naar prachtige natuur te gaan buiten de stad. Hieronder lees je wat de leukste activiteiten in en rond Miami zijn!

Kleurrijk Wynwood

Wynwood (hartje Miami) is een kleurrijke wijk die bekend staat om zijn muurschilderingen, kunstgaleries en bruisende straatleven. Wandel door de straten van deze wijk en geniet, naast de kunst, van de vele hippe boetiekjes, cafés en restaurants (vaak ook weer met uitzicht op muurschilderingen). Al met al wordt Wynwood gezien als een gigantische openluchtgalerij. Mis het niet!

Miami - Florida - Amerika - Doets Reizen

Ontzettend veel alligators (kajakken door de Everglades)

Op slechts anderhalf uur rijden vanaf Miami ligt het prachtige Everglades National Park, één van de meest bijzondere ecosystemen ter wereld. Je kunt het park bevaren met gemotoriseerde Airboats, maar bij Doets Reizen kiezen we er bewust voor dit niet aan te bieden (want negatieve impact op het ecosysteem en beperkte vaarroutes). Wij gaan liever voor een kajaktour of een tour met een fluisterbootje. Aanrader: boek een tour mét gids! Kies een tour waarmee je onder de mangrovetunnels door vaart. Onderweg zal je dan ontzettend veel alligators, vogels en andere dieren spotten. Super spectaculair.

Miami - Florida - Amerika - Doets Reizen

Fietsen langs Miami Beach

De beste manier om Miami Beach te ontdekken is met de fiets. Huur zelf een fiets of boek een fietstour. Ontdek de historische districten van Miami Beach en vergeet daarbij Ocean Drive en Española Way niet. De rijke cultuur en geschiedenis van South Beach komt er tot leven. Met een fietstour word je door een gids geïnformeerd over de Art Deco gebouwen, de Botanische Tuinen van Miami, de Holocaust Memorial en Versace Mansion. De kust waar je langs kunt fietsen is maar liefst zestien kilometer lang.
Na zo’n fietsdag ben je een bijzondere ervaring rijker!

Miami - Florida - Amerika - Doets Reizen

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook