Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

De leukste hotels op The Keys

26 april 2024 door Dustin Daanen

Vergeleken met de meeste hotels in Florida zijn de hotels op The Keys dringend aan vernieuwing toe. Maar als je hier een beetje doorheen kijkt, zie je een hele andere kant! Dat de hotels op The Keys een eigenzinnige stijl hebben (tropisch, authentiek), en ook familievriendelijk en super gezellig zijn. Als je je wilt onderdompelen in ouderwetse zorgeloosheid zijn The Keys jóuw plek.

Het diverse Hawks Cay Resort

Dit resort neemt bijna het hele eiland Duck Key in beslag. Het heeft bovendien een perfecte ligging, precies in het midden van The Keys; daardoor is alles dichtbij en kun je makkelijk uitstapjes maken naar Key West en Marathon Key. Hawks Cay Resort heeft een ontzettend divers aanbod: zowel standaard hotelkamers als geheel complete villa’s. Op het resort vind je meerdere zwembaden, een algemeen zwembad, adult-only zwembad en een Pirate Ship Kids zwembad. Het restaurant-aanbod is al even divers. Naast een overheerlijk visrestaurant vind je er een fantastisch goed steakhouse. En behalve heerlijk eten kun je er ook verschillende excursies boeken, zoals een Sunset Boat-tour of een snorkeltour. 

Hawks Cay Resort heeft, kortom, alles aan boord voor een comfortabel en zorgeloos verblijf.  

The Keys - Florida - Amerika - Doets Reizen

Baker’s Cay Resort, mét eigen strand

Wil je liever wat dichterbij Miami zitten? Dan is Baker’s Cay Resort een uitstekende keuze. Helemaal als je van snorkelen of duiken houdt, is dit resort een perfecte uitgangspositie. Omdat Baker’s Cay op Key Largo ligt, aan de noordkant van The Keys, is het water er relatief rustig en dus ideaal om te snorkelen of rustig in het water te dobberen. Vermeldenswaard over dit resort is dat het een eigen strand heeft; dat vind je bijna nergens op The Keys. Daarnaast heeft ook Baker’s Cay Resort een algemeen zwembad en een gescheiden gelegen adult-only zwembad en kun je inschrijven voor talloze wateractiviteiten (parasailing, catamaranzeilen, diepzeevissen). 

Een ideale, tropische locatie voor strand- en waterplezier.

The Keys - Florida - Amerika - Doets Reizen

Winslow’s Bungalows

Winslow’s Bungalows is gebouwd in de stijl van het oude centrum van Key West. Geen enkele kamer is er hetzelfde en je wordt bijna meteen opgenomen in een oase van rust. De kamers zijn tijdloos en authentiek. Zoals de naam al zegt, vind je hier allerlei bungalows/appartementen met een of meerdere hotelkamers. De huisjes liggen in een grote, weelderige tuin, waardoor het resort voelt als een beschut paradijsje. Ook de zwembaden (drie in getal) ontbreken niet. Winslow’s Bungalows ligt middenin Key West en is vlakbij alle bezienswaardigheden. In vijf minuten sta je op Duval Street en Mallory Square is maar twintig minuten lopen. 

Helemaal top voor de rustzoeker, die naast een zwempartij ook de schaduw waardeert. En tripjes in de buurt.  

The Keys - Florida - Amerika - Doets Reizen

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook