De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Rondreis Californië

Een rondreis door Californië brengt je langs geweldige grote steden als San Francisco, Los Angeles en San Diego. De Big Sur en de prachtige nationale parken maken Californië tot een veelzijdige staat. Huur een camper of auto en maak een rondreis door Californië.

Steden in Californië

De steden in Californië zijn groot en sfeervol op hun eigen manier. De hoofdstad van Californië is Sacramento. De bekendste steden van Californië zijn natuurlijk San Francisco, Los Angeles en San Diego. De prachtige bouwstijl op de steile heuvels in San Francisco en de Cable Cars die door de straten heenrijden maken van San Francisco een magisch plaatje. In Los Angeles is het zien en gezien worden op de bekendste straten zoals Rodeo Drive. Toer met je cabrio door de straten, want in Los Angeles heb je zeker een auto nodig. Voor de Mexicaanse sfeer tijdens je rondreis in Californië is San Diego de place to be.    

Hollywood - California - Amerika - Doets Reizen

Natuur in Californië

Van kletterende watervallen in de bossen tot uitgestrekte vlaktes met cactussen, je vindt het allemaal in de natuur van Californië. Houd je meer van het wandelen en geweldige uitzichtpunten, dan is Yosemite National Park in Californië een fantastisch park. Ben je meer van de zon en uitgestrekte vlaktes? Bezoek dan Death Valley National Park of Joshua Tree National Park waar je kan verblijven in Palm Springs. Wist je dat je zelfs kan skiën in Californië. Bij Mammoth Lakes kan je in de winter en zomer met de gondel naar de top van de berg. 

Tioga Pass - Yosemite National Park - California - Doets Reizen

Excursies in Californië

Om alles uit jouw rondreis door Californië te halen is het belangrijk om de juiste excursies op de juiste dagen toe te voegen. Denk aan een bezoek aan Alcatraz in San Francisco, ziplinen in Yosemite National Park of fietsen over de Golden Gate Bridge. Wij zorgen ervoor dat de juiste excursies voor jouw vakantie in Californië worden toegevoegd zodat je zorgeloos op reis kan gaan. 

Alcatraz - San Francisco - California - Amerika - Doets Reizen

Autorondreis Californië

Tijdens je rondreis door Californië heb je zeker een auto of camper nodig om op de mooiste plekken te komen. Het voordeel van een autorondreis door Californië is de mogelijkheden om in de steden te overnachten en op de hotspots. Ontdek gemakkelijk de wijken van Los Angeles en sluit af bij de Santa Monica Pier

Death Valley - California - Amerika - Doets Reizen

Camperrondreis Californië

Er zijn tal van voordelen om Californië met de camper te ontdekken. Je kan dan tijdens je camperreis niet in de steden overnachten, natuurlijk zorgen we er wel voor dat je in de omgeving overnacht. Met je eigen huis op wielen kan je tijdens je rondreis door Californië onderweg stoppen waar jij wilt en kan je in de avond nog lekker buiten zitten en genieten van het weer. 

Complete rondreizen naar Californië

Een rondreis door Californië boek je bij Doets Reizen. Wij zijn al sinds 1986 de Amerika specialist. Onze ervaringen zorgen er voor dat wij alle ins en outs van Amerika weten. Laat je inspireren tijdens een digitale afspraak of kom langs bij ons op kantoor. Wij helpen je graag met het samenstellen van een auto of camperrondreis door Amerika. De prachtige accommodaties en unieke excursies zorgen ervoor dat jij ontzorgd op reis gaat. 

Doets Reizen Kantoor

Uitgelichte reis