Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Jennefer Vlaar

Reisspecialist Orka

De Orka is een imposant waterzoogdier. Hij is een razendsnelle zwemmer, waakzaam en een geduchte jager. De Orka is verstandig, doordacht en een echt groepsdier. Hij werkt vlot samen om het beoogde resultaat te behalen. Ik ben een echte familiepersoon en vind het werken in groot- en hecht team het allerfijnste. Mijn doel is om goed reisadvies te bieden, fijn contact te hebben met elkaar en samen een geweldige reis voor je in elkaar te zetten. Samen met mijn collega’s streef ik ervoor dat je met een gerust hart op reis kunt en fantastische ervaringen gaat opdoen.

Lilian Kossen - Killer Whale

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar

1999

Functie 
Reisspecialist

Sinds
2023

Reiservaringen
Vanaf mijn jeugd heb ik een enorme passie voor reizen- en het samenstellen van reizen. In Amsterdam heb ik de studie 'Internationaal toerisme management' gestudeerd. Het allerleukste aan ons vak is het inspireren van andere en helpen met het samenstellen van een prachtige reis. Samen met mijn ouders en mijn broertjes heb ik veel leuke reizen gemaakt. Uiteraard heb ik mijn ogen al op een volgende reis; rondreis Amerika. Ik wil graag Yellowstone National Park, Bryce Canyon National Park en Grand Canyon in één reis bezoeken. Of misschien toch de stedentrip van Boston langs New York en Philadelphia naar Washington!

Favoriete hotel
Een accommodatie hoort onderdeel te zijn van mijn ervaring op een bestemming. Wat ik dus echt een fantastische accommodatie vind, is Glacier View Lodge gelegen tussen Jasper National Park en Banff National Park. Deze lodge staat erg hoog op mijn bucketlist.

Favoriete food
Mijn echte guilty pleasure is een donut. Ik hou echt van de zoetigheid en de kleuren. Ik mag er ook niet te veel van halen, want anders stop ik niet met eten, haha. Verder hou ik ontzettend veel van de Italiaanse en Griekse keuken, mozzarella en feta zijn mijn favoriet.

Favoriete uitzicht
Een uitzicht waar ik alleen maar van kan dromen is het uitzicht vanaf The Summit One Vanderbilt over de Skyline van New York City. Daarom wil ik erg graag de stad New York bezoeken. Een prachtige scène in de avond, vanaf dit punt kun je de lichtjes van de skyline ontelbaar keren zien. Dit is echt een must-see voor mij!

Favoriete stad
Historische steden met prachtige architectuur hebben dan toch wel mijn voorkeur. Ik vind New Orleans erg charmant, waar je door de straten kan wandelen en genieten van de jazz muziek. Ook de Europees beïnvloede architectuur vind ik prachtig. Ik ben ook ontzettend fan van Washington, met een klassieke architectuurstijl, beeldschone statige gebouwen met zuilen en koepels. Ik hoop de stad zo snel mogelijk te bezoeken.

Favoriete staat/provincie
Ik vind Wyoming en Utah, beide prachtige staten, hier wil ik graag nog naartoe reizen. Dit komt voornamelijk door de National Parks; Yellowstone National Park en Bryce Canyon National Park. Of misschien toch Texas, ik hou namelijk echt van barbecueën.

Favoriete activiteiten
Duiken, wateractiviteiten en wandelen zijn activiteiten die ik zelf graag onderneem op een vakantie. Iets wat op mijn bucketlist staat is duiken tussen de continentale platen in IJsland, dit lijkt mij echt een fantastische ervaring.

Favoriete National Park
Het Nationale Park dat bovenaan op mijn bucketlist staat is Yellowstone National Park (en Grand Teton National Park). Ik vind Yellowstone National Park er simpelweg indrukwekkend en prachtig uitzien.

Favoriete strand
Over het algemeen ben ik niet echt een strand persoon. Desondanks hoop ik snel naar IJsland te kunnen reizen om het zwarte strand Reynisfjara te bezoeken. Dit is echt een magische locatie, dit moet ik in het echt hebben gezien!

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring