Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Magdalena Mol

Reserveringsmedewerker The Island Fox

Net als de Island Fox is Magdalena dapper, ze brengt haar vrije tijd het beste door in het bos en het ontdekken van nieuwe plekken. Haar levensmotto is: beter proberen en spijt hebben dan niet proberen en spijt hebben dat je het niet hebt geprobeerd.

Island Fox

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar 
1994

Functie 
Reserveringsmedewerker

Werkt bij Doets Reizen sinds 
2023

Reisde door Amerika
In 2022 roadtrip Californië Nevada Arizona en Utah.

Favoriete hotel
Stanford Court San Francisco. Allereerst een prachtig uitzicht op de verlichte gebouwen 's nachts, in het stadscentrum vlakbij het historische Chinatown van San Francisco.

Favoriete US food
Californië wordt gedomineerd door de Amerikaanse, Mexicaanse en veganistische keuken. Dus voor mij is het de perfecte mix. Je kunt bijna overal heerlijk eten. In Californië aten we heerlijke taco's, briljante zeevruchten bij Seafood Malibu en super veganistische gerechten bij The Butcher's Daughter.

Favoriete uitzicht
Tunnel View : Dit is een populair en mooi uitzichtpunt. Na het verlaten van de tunnel opent zich een prachtig uitzicht op de bergen en de beboste vallei in het park. Er is ook een parkeerplaats waar u kunt stoppen en genieten van de natuur. Bij zonsondergang en fenomenaal licht kun je er uitzonderlijk mooie foto's maken.

Favoriete stad
Carmel-by-the-Sea is een sprookjesstad, alles is gewoon mooi, kleine restaurants en souvenirwinkels zijn gebouwd als huizen in Europese stijl. Op elke hoek zit wel een kunstgalerie waar je helemaal gratis naar binnen kunt. Ik raad iedereen aan om er minstens een dag door te brengen.

Favoriete staat/provincie
Californië is fascinerend divers. Er zijn prachtige stranden en er zijn bergen. Oceaan, maar ook een warmwaterbron in de woestijn. Nationale parken vol rotsen en cactussen en veel sequoia's, en niet te vergeten Lake Tahoe.

Favoriete activiteiten
Big Sur Pacific Coast Highway. State Highway 1 is een van de mooiste wegen in de VS. In de regio Big Sur rijzen bergen op uit de zee en bieden adembenemende uitzichten en onvergetelijke zonsondergangen.

Favoriete National Park
In het Sequoia National Park waan je je als een Alice in wonderland, een man wordt ineens heel klein en de natuur om je heen is ongelooflijk nobel.

Favoriete strand
De stranden langs de Pacific Highway zijn breed en indrukwekkend. Vooral de bekende. Maar wat het meeste indruk op me maakte waren de verborgen en onopvallende stranden zoals Matador Beach.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring