Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Sabine van der Kolff

Manager verkoopafdeling The Tufted Puffin

Positieve oerkracht

De snelheid, de kracht en het enthousiasme waarmee de kuifpapegaaiduiker boven zee op vis jaagt, komt overeen met de positieve manier waarop Sabine ons Verkoopteam leidt. Sabine laat zich niet snel afleiden, bezit een bovengemiddelde hoeveelheid veerkracht en staat altijd open voor nieuwe denkwijzen en oplossingsrichtingen: ‘Ik kijk niet achterom. De volgende dag is wat het meeste voor mij telt.’ Wat ook opvalt is Sabine’s autonomie; als ze kansen ziet aarzelt ze niet en onderneemt ze actie op de manier waar zij in gelooft.

Puffin - Newfoundland & Labrador - Canada - Doets Reizen

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1985

Functie
Reisspecialist

Sinds
2009


Gezien
Ik ga gemiddeld twee keer per jaar op reis. Voor Doets Reizen of privé, ik kom graag in Noord-Amerika! Onder andere naar Yukon, West-Canada, Zuidwest Amerika, New York, Oregon en Florida. Ook IJsland heeft mijn hart gestolen! 

Favoriete hotel
De Cathedral Mountain Lodge in Yoho National Park in Brits Columbia, Canada, is een van onze toplocaties. Vlak bij Lake Louise, maar ook dichtbij Banff National Park. Deze stijlvolle lodge ligt in het hart van de Canadese Rockies aan een riviertje. ’s Avonds neem je wat blokken hout in de ene hand en een fles wijn in de andere hand en dan maak je aan de oever een lekker kampvuurtje. Je kijkt naar de sterren, ontmoet leuke mensen. Nog een flesje en genieten van de stilte van het landschap met af en toe een lachsalvo. Zo is het mij overkomen: een toplocatie.Favorite Food
Kreeft in San Francisco gegeten op Fisherman’s Wharf. Eigenlijk eet ik het anders nooit, maar daar hoort het gewoon. Je krijgt zo’n grote slab voor en wat gereedschap en dan maar pulken, peuzelen en proeven.

Favoriete uitzicht
Vanuit een tweemotorig vliegtuig in Kluane National Park in Yukon, Alaska. Dan vlieg je de bergketen over die parallel aan de zee loopt en dan zie je alleen nog maar ijsvelden, gletsjers en sneeuw tot aan de zee. Heel bijzonder. Ook, omdat je dat fascinerende landschap kunt bekijken, waar je anders met geen mogelijkheid kunt komen. Natuurlijk kunnen we deze tour ook voor jou regelen.

Favoriete stad
Las Vegas vind ik een geweldige stad (ben er zelfs getrouwd), een gekkenhuis, midden in de woestijn. Ook al houd ik niet van gokken, hier kom je ogen te kort. Alles draait hier om gokken. Als je over de casinovloeren door de hotels loopt, begin je het te begrijpen. Álles is erop gericht om de gokkers binnen te houden. Er is geen daglicht, het licht is zo gemaakt dat je wakker blijft. En dan kan het zo zijn, dat je de tijd kwijt bent en om 8 uur ’s avonds nog moet ontbijten. Een surrealistische ervaring.

Favoriete staat/provincie
Utah vind ik een topstaat. Ik heb er alle nationale parken met een camper bezocht. Je kunt hier zoveel doen. Hiken, mountainbiken, raften, kanoën, een jeeptour maken. Wij adviseren je graag en helpen je de beste keuze te maken uit al dat aanbod.

Favoriete activiteit
Ga (nog eens) trouwen in Las Vegas! Ik heb dat gedaan. We hebben ons door ‘Elvis’ laten trouwen. Hij bracht mij naar het altaar, zong wat evergreens en een half uurtje later mochten we ‘Yes, I do’ zeggen en was het volgende stel aan de beurt. Ik vond het geweldig. Al getrouwd? Geen probleem: Je kunt ook een ‘wedding vows renewal’ doen, waarbij je elkaar opnieuw de liefde verklaart. Je kunt ook trouwen in de Valley of Fire, even buiten Las Vegas op de rode rotsen. Kortom: Ook voor je trouwplannen kun je bij ons terecht. Een andere must vind ik om een honkbalwedstrijd te bekijken. Dat kunnen we op verschillende plaatsen in het land voor je regelen. Zelfs al snap je niet veel van het spelletje, dan nog vermaak je je opperbest. Je zit tussen de echte Amerikaanse gezinnen en het is leuk om te zien hoe dit in deze cultuur leeft. Wij kunnen van tevoren kaarten voor je regelen, want vooral de kaarten voor populaire teams zijn snel uitverkocht.

Favoriete National Park
Ik ben dol op hiken en mijn keuze valt op Zion National Park in Utah. Ze noemen dit park Hikers Paradise en met een reden. Hier kun je naar de meest indrukwekkende vergezichten wandelen. Je ziet canyons, rivieren, veel groen en indrukwekkende rotspartijen en bergen. Dus stap die auto uit, trek een paar goede schoenen aan en zet het op een lopen.

Favoriete strand
Ik vind Venice Beach bij Santa Monica erg leuk. Het is er niet eens heel mooi, maar de sfeer is bijzonder. Hier komen hippies samen en zie je de meest gekke straatartiesten. Het is allemaal wat vrijer en losser dan je elders in de VS ziet. Een ongedwongen ratjetoe aan mensen.


Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring