De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Aan de wandelpromenade van Pearl Street Mall zijn talloze winkels, galeries en restaurants te vinden. Het is het centrum van de stad Boulder. Hier moet je zijn om lekker te eten, winkelen en natuurlijk om mensen te kijken!

Pearl Street Mall is historisch, het is het hart van Boulder en wordt in elke wandeltour door Boulder dan ook zeker meegenomen. Jaarlijks worden er vele evenementen en concerten op Pearl Street gehouden.

Pearl Street Mall voor kunstliefhebbers 

Pearl Street Mall kent vele winkeltjes die lokale kunst verkopen. Het is een lust voor het oog en de winkels zijn bijna kleine kunst musea op zich. Er is zelfs een wandeltour langs alle kunstgaleries in Boulder. 

Pearl Street Mall voor Foodies

Liefhebbers van lekker tafelen en een gezellige borrel, kunnen ook hun hart ophalen op Pearl Street Mall. Pearl Street is namelijk uitgeroepen door Food & Wine magazine tot een van de 10 beste Foodies Streets in Amerika. Van een brouwerij tot luxe restaurant je vindt het hier allemaal. Op woensdag en zaterdag vindt altijd Farmers Market plaats, ook een echte aanrader tijdens je vakantie in Colorado

Reizen in de buurt van Pearl Street Mall

Logo Doets Reizen Amerika

Pearl Street Mall