De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

The Broadmoor Cloudcamp

9 Actueel reisaanbod

Cloud Camp Broadmoor is een echte wildernis ervaring. Het omvat een houten historische lodge op de top van een berg. Het ultieme en een zeer bijzonder verblijf in Colorado. Je kijkt uit op Pikes Peak met een top van 4300 meter, maar ook op de ‘Paaseiland-achtige’ keienpartijen in de directe omgeving van de lodge.

Ligging van Cloud Camp Broadmoor

De Cloud Camp Broadmoor is gelegen in Colorado. Het ligt op de top van een berg op maar liefst 3000 meter hoogte. In de verte zie je het spectaculaire landschap van Garden of the Gods en je kijkt uit over Colorado Springs, hier zie je in de diepte diverse luchtmachtbasissen liggen. Je wordt per shuttle busje naar de lodge toe gebracht vanuit the Broadmoor hotel, hier parkeer je dan ook je auto.

Activiteiten bij Cloud Camp Broadmoor

Er heerst een zeer ongedwongen sfeer in Cloud Camp Broadmoor. Hierdoor raak je gemakkelijk in gesprek met de andere gasten in het hotel. Dit komt ook mede door het gezamenlijke diner aan een grote tafel bij de openhaard. Na het diner wordt de dag afgesloten met een kampvuur inclusief het roosteren van marshmallows. Er verblijven overigens maar 24 andere gasten in de lodge. Het is mogelijk om vanuit de lodge te gaan wandelen onder begeleidding van een gids, een yogales te volgen, deel te nemen aan een kookworkshop of leren boogschieten. Elke avond wordt er om 18.00 uur een vlagceremonie gehouden, hierbij wordt ook het Amerikaanse volkslied gespeeld. Het volkslied “America the Beautiful” is geschreven in Cloud Camp Broadmoor. S avonds is de sterrenhemel hier werkelijk prachtig, dit komt door de hoge ligging van de lodge en het weinige licht in de omgeving. Verblijven in Cloud Camp Broadmoor maakt jouw rondreis door Amerika bijzonder!

Reizen in de buurt van The Broadmoor Cloudcamp

Logo Doets Reizen Amerika

The Broadmoor Cloudcamp