De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Water World is een waterpark dat deel uitmaakt van het Hyland Hills Park en Recreation District. Het park opende voor het eerst in 1979 haar deuren. Het beschikte toen over de eerste twee waterglijbanen van de staat Colorado, The Bonzai Pipeline. Nu heeft het park meer dan 32 attracties!

Ligging van Water World

Water World ligt in Federal Heights in de staat Colorado. Deze plaats ligt op ongeveer 16 km ten noorden van het centrum van Denver. Verblijf je tijdens je vakantie in Denver dan kan je mits je beschikt over een auto, een bezoek brengen aan Water World.

Attracties in Water World

Met meer dan 32 attracties, biedt Water World voor alle leeftijden plezier. Zoef naar beneden van de Turbo Racer, Warp Speed, Tiger Tail, Thunder River, The Storm of The Revolution.  Naast de glijbanen zijn er diverse zwembaden in Water World te vinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Cowabunga Beach en Thunder Bay Wave Pool. Ook is er de Clown Around Creek, waar je heerlijk met een bandje kunt rond dobberen. Dit is slechts een van de vele lazy rivers (of soms wat snellere rivieren), zo is er ook de Lazy River, Lost River of the Pharaohs en de Tortuga Run. Golf surfen kan bij The Wave. De Fun House Express Gondola brengt je van de ene naar de andere kant van het park, dit voorkomt heel wat meters lopen. Kleine kinderen vermaken zich bij de Caribbean Family Adventure of  Wally World. Heel spectaculair is de Voyage to the Center of the Earth, reis terug tot de tijd van de dinosaurussen!

Meer informatie over Water World

Even genoeg van de zon? Dan is het mogelijk om in Water World een cabana te huren. Deze zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn ze voorzien van meubilair en een ventilator bijvoorbeeld. Ze verschillen allemaal in grote, dus ook met het gehele gezin kan je hier terecht. Wees er wel op tijd bij, want het aantal cabana’s is beperkt. Er wordt dan ook aangeraden om deze alvast online te boeken, voor je bezoek aan Water World. 

Reizen in de buurt van Waterworld

Logo Doets Reizen Amerika

Waterworld