De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Bridger - Teton National Forest

7 Actueel reisaanbod

Het bekendste park binnen Jackson Hole - Jim Bridger Country is het Bridger - Teton National Forest. De Bridger sector omvat een enorme bergketen, met vele kraakheldere rivieren en meren. Het Teton gedeelte van het park omringt tweederde van Jackson Hole en grenst aan het Yellowstone en Grand Teton National Park. Er zijn hier uitgebreide mogelijkheden om de prachtige en vooral bosrijke natuur per paard te bezichtigen en je kunt er mooie wandelingen maken, onder meer aan de overkant van het prachtige Jenny Lake dat je met een lokaal pontje kan oversteken. Langs de Continental Divide kun je genieten van vele canyons en het alpine landschap, waar tot in juli lichte sneeuwval mogelijk is.

Bridger - Teton National Forest 

Het Bridger - Teton National Forest bestaat uit 3 wildernis gebieden: Gros Ventre Wilderness, Bridger Wilderness en Teton Wilderness.  

Gros Ventre Wilderness
Gelegen ten noorden en oosten van Jackson Hole. Dit is het leefgebied van vele diersoorten waaronder herten, bizons, wolven, grizzly beren en poema's. Het landschap is kleurrijk en er ligt meer dan 400 kilometer aan wandelpaden.  

Bridger Wilderness
Dit gedeelte is vernoemd naar Jim Bridger, de avontuurlijke ontdekker. Bridger Wilderness strekt zich 80 mijl uit langs de Continental Divide (waterscheiding in Noord-Amerika). Hier huist maar liefst 7 van de 10 grootste gletsjers ter wereld. Het landschap is adembenemend en je kunt genieten van de hooggelegen alpine meren en brede valleien.  

Teton Wilderness
Dit gebied ligt ten zuiden van Yellowstone National Park en hier valt ook weer van alles te ontdekken. Van wilde dieren zoals wolven en bizons tot bevers en coyotes en de Two Ocean Creek. Deze splitst zich af langs de Continental Divide, waarvandaan het water stroomt tot de Atlantische en Stille Oceaan aan toe. De Snake River ontspringt in Teton en overal heeft de rivier prachtige canyons uitgeslepen. Het gedeelte hier biedt prachtige natuurschoon en is gewild bij wildwatervaarders.

Reizen in de buurt van Bridger - Teton National Forest

Logo Doets Reizen Amerika

Bridger - Teton National Forest