Corona-virus maatregelen

Corona-virus maatregelen. Lees meer

Amerika

Bridger - Teton National Forest

10 Actueel reisaanbod

Bridger - Teton National Forest is een beschermd bosgebied met veel meren en rivieren. Door te gaan hiken of paardrijden ontdek je veel mooie plekken van Teton National park en is zeker een aanrader.

Bridger - Teton National Forest 

Het bekendste park binnen Jackson Hole - Jim Bridger Country is het Bridger - Teton National Forest. De Bridger sector omvat een enorme bergketen, met vele kraakheldere rivieren en meren. Het Teton gedeelte van het park omringt tweederde van Jackson Hole en grenst aan het Yellowstone en Grand Teton National Park. Er zijn hier uitgebreide mogelijkheden om de prachtige en vooral bosrijke natuur per paard te bezichtigen en men kan er mooie wandelingen maken, onder meer aan de overkant van het prachtige Jenny Lake dat men met een lokaal pontje kan oversteken. Langs de Continental Divide kunnen de bezoekers genieten van vele canyons en het alpine landschap, waar tot in juli lichte sneeuwval mogelijk is.

De Snake River

Een ander bekend onderdeel van het Bridger - Teton National Forest is de Gros Ventre Wilderness, gelegen in de nabijheid van Jackson. Iets ten zuiden hiervan ligt de Snake River Canyon. De Snake River ontspringt in Teton en loopt door Idaho en Oregon alvorens de Pacific Ocean in te stromen. Overal heeft de rivier prachtige canyons uitgeslepen. Het gedeelte hier biedt prachtige natuurschoon en is gewild bij wildwatervaarders.  

Reizen in de buurt van Bridger - Teton National Forest

Logo Doets Reizen Amerika

Bridger - Teton National Forest