Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Digby Neck is een Canadees schiereiland dat zich uitstrekt van St. Mary’s Bay tot in de Bay of Fundy in Nova Scotia. Het heeft prachtige onbedorven natuur met zeer veel vogels. Het is ook een prima vertrekpunt om walvissen te spotten op de Bay of Fundy en daar zijn dan ook vele mogelijkheden voor. Aan het eind liggen er nog een tweetaal eilandjes die een bezoek waard zijn, Long Island en Brier Island.

Natuur rondom Digby Neck

Digby ligt aan de Bay of Fundy. Hier is het verschil tussen eb en vloed nergens ter wereld zo groot. Het kan zelfs oplopen tot 16 meter! Zorg ervoor dat je dit bijzondere natuurfenomeen, met prachtige vergezichten gaat bewonderen wanneer je in Atlantisch Canada bent.

Bezoek havenstadje Digby

Tijdens je bezoek aan het kleurrijke havenstadje is het een grote kans dat je oog in oog staat met de bekende Sint-Jacobsschelpen. Daarnaast kan je vanuit Digby verschillende whalewatching tours ondernemen.

Highlights in de omgeving van Digby

Naast het schiereiland Digby Neck en de Bay of Fundy zijn er nog veel meer hoogtepunten tijdens je rondreis door Atlantisch Canada. Denk aan Long Island, de Brier Island en de Annapolis Valley. Zorg dat je genoeg tijd inplant tijdens je vakantie in Nova Scotia.

Reizen in de buurt van Digby Neck

Logo Doets Reizen Canada

Digby Neck