De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

The Roosevelt Hotel

New York - Amerika

Dit historische landmark hotel ligt op een mooie locatie op loopafstand van vele hoogtepunten als Grand Central Terminal, Top of the Rock, Empire State Building, Chrysler Building, Central Park en St. Patrick’s Cathedral. Als je het hotel uitstapt sta je al bijna op Madison Avenue, een elegante winkelstraat op stand.
Dit nostalgische hotel bestaat sinds 22 september 1924 en is vernoemd naar oud president Theodore Roosevelt. Het hotel heeft een indrukwekkende lobby met kroonluchters en een marmeren vloer. Het hotel heeft haar klassieke stijl in ere gehouden, maar is aangevuld met de moderniteiten van vandaag. De kamers zijn ingericht in een sfeervol design en voorzien van alle standaard faciliteiten. Een CityTrip New York met verblijf in The Roosevelt Hotel staat garant voor een prettig en luxueus verblijf. Wel zijn kunnen de kamers klein zijn omdat het een historisch pand betreft.

Kamermogelijkheden
1 a 2 persoonskamer met 1 bed
3 a 4 persoonskamer met 2 bedden
Faciliteiten Het Roosevelt Grill restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner en heeft een relaxte ambiance. Vanuit de Madison Club Lounge heb je een mooi uitzicht op het komen en gaan van mensen. Hier kun je tevens cocktails en hapjes bestellen en het is een geliefde ontmoetingsplek. Nieuw is het hippe dakterras Mad 46 waar u zeker even de sfeer moet proeven. Tevens beschikt het hotel over een fitness center en een gift shop. Ook internetverbinding, een kluisje, iPod wekker radio’s behoren tot standaard faciliteiten. 
Het historische Roosevelt Hotel is prachtig!
Tip: Mad46 is een sfeervolle rooftop lounge met hippe New Yorkers waar vooral locals komen. Reserveer van te voren want het is redelijk exclusief! Unieke sfeer dus een onvergetelijke avond!