De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Camperrondreizen in Deep South

Het 'echte' Amerika... In het zwoele diepe zuiden voel je de strijd, de glorie en vooral de swing (jazz!) van de Verenigde Staten. Louisiana, Mississippi, Tennessee, Alabama, Georgia en South Carolina vormen tezamen een fascinerend gebied, zowel landschappelijk als cultureel. Bij uitstek een bestemming om te ontdekken meet een camper. Sfeervolle steden als New Orleans, Nashville en Memphis laten je swingen, en worden afgewisseld door de ongerepte natuurpracht van het uitgestrekte Great Smoky Mountains National Park, waar je heerlijk kunt kamperen in de natuur. We vergeten nog bijna te vermelden dat je met de camper prachtige 'scenic routes' kunt rijden, zoals de Natchez Trace Parkway, waarlangs je ook diverse kampeermogelijkheden vindt

Advies over campings

De staten in de Amerikaanse Deep South bieden veel uitstekende kampeermogelijkheden, maar je moet ze natuurlijk wel weten te vinden! Jan Doets weet de beste kampeerplekken voor jou te vinden. Zo onderhoudt KOA (Kampgrounds Of America) diverse topcampings in de Deep South. Bij Doets Reizen ontvang je bij je pakket met reisbescheiden een kortingskaart waarmee je 10% korting krijgt op je verblijf met de camper op KOA campings.
Kamperen in Great Smoky Mountains National Park

Onbeperkte mogelijkheden

Waar kun je het beste beginnen en eindigen tijdens jouw campervakantie in de Deep South? Doets Reizen kan op basis van jouw wensen en beschikbaarheid helder advies geven over de mogelijkheden. Zo bieden wij arrangementen voor een onvergetelijke Deep South camperreis vanuit Atlanta, maar ook in het naburige Florida werken wij samen met diverse camperverhuurders. Vanuit Florida ben je binnen no time in de Deep South!
Road Bear RV camper in Zuidoost USA

De mooiste reisroutes

Doets Reizen heeft een jarenlange reiservaring in de Deep South opgebouwd. Aan de hand hiervan hebben wij diverse prachtige reisroutes door de Deep South opgesteld, welke je ook met een camper eenvoudig kunt bereizen. Zo weet je zeker dat je een efficiënte en afwisselende route rijdt, en dat je bovendien niets hoeft te missen van de highlights van de Deep South!
El Monte RV in de Deep South