Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in District Of Columbia

Het District of Columbia, afgekort als D.C., is geen staat, maar een district. In dit district bevindt zich de hoofdstad van Amerika, Washington D.C.. Met een camperrondreis haal je het beste uit dit gebied. Bezoek de bruisende hoofdstad en ontdek de stad, waar de president van Amerika woont, op je gemak.

Neem contact met ons op voor vragen over camperrondreizen in District Of Columbia

Washington D.C.

Een bezoek aan Washington D.C. is een absolute must tijdens je camperrondreis door deze regio. Deze politieke stad biedt voor ieder wat wils en is voor een camperrondreis ideaal om mee te nemen als een uitstapje. Bewonder bijvoorbeeld het Witte Huis of het U.S. Capitol. Ook het Smithsonian Institution is museum die je absoluut niet mag missen. Wij raden echter wel af om met de camper door deze stad te gaan, in verband met enorme druktes op de weg en weinig parkeermogelijkheden. Er zijn gelukkig een heleboel campings om Washington D.C. heen, waarvan je of met een shuttle service de stad kan bereiken (ligt aan de camping of die dit aanbiedt), of met het openbaar vervoer.

Union Station - Washington DC - Doets Reizen

Met de camper naar D.C.

District of Columbia is een gebied wat veel mensen trekt en wij bij Doets Reizen vinden ook dat je dit niet kan missen. Met onze campertool kan je, volledig op wens, een camper boeken om jouw droomreis te maken. Wij hebben een ophaal- en terugbrenglocatie in Washington D.C., waardoor een camperrondreis in dit district mogelijk wordt. Als je vragen hebt of liever de mogelijkheden met een van onze deskundige reisadviseurs bespreekt, aarzel dan niet om een afspraak te maken of contact met ons op te nemen.

Road Bear RV - Campervakantie Amerika - Doets Reizen - Camper huren in Amerika (1)
Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in District Of Columbia