Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in West Canada

Start je dag met een ontbijt aan je camperplaats en een vers kopje koffie. Beleef avontuurlijke reisdagen bij de smaragdgroene meren, majestueuze bergen en gletsjers van West-Canada. Ontdek 'berenland' tijdens wandelingen en geniet 's avonds bij het kampvuur onder de sterrenhemel. Boek nu je camperreis in West-Canada bij Doets Reizen voor een onvergetelijke natuurervaring, wildlife spotten, en het verkennen van de prachtige Canadese landschappen!

Bekijk onze camperrondreizen in West Canada

Canada camperreis op maat

Bij Doets Reizen kun je jouw West Canada campervakantie volledig op maat boeken. Wij bieden verschillende op maat gemaakte camperreizen in West Canada, inclusief campings. Onze arrangementen omvatten een flexibele reisroute die je kunt aanpassen aan jouw voorkeuren voor een onvergetelijke vakantie-ervaring in West-Canada.

Compleet, echt compleet!

Één van de hoogtepunten qua bestemmingen in West Canada is Vancouver Island. Dit prachtige eiland voor de kust van British Columbia kun je alleen per ferry bereiken. Bij Doets Reizen kun je voorafgaand aan je reis tickets boeken voor de ferryovertochten met BC Ferries tussen het vasteland van British Columbia en Vancouver Island. Zo ben je voorafgaand aan je reis zeker dat je met de camper aan boord kunt gaan van de ferry op een door jou gewenste datum en een gewenst tijdstip, en je voorkomt lang wachten ter plaatse!

BC Ferries - British Columbia - Canada - Doets Reizen

De beste kwaliteit aan campers

Ontdek West-Canada met Doets Reizen, waar we samenwerken met vooraanstaande camperverhuurders. Samen gaan we de extra mijl om jou een onvergetelijke reis te bezorgen. Ons diverse assortiment campertypes is indrukwekkend, zodat er altijd een perfecte camper voor jouw reiswensen tussen zit. Boek nu en beleef West-Canada op jouw ideale manier.

Weet waar je aan toe bent

Bij Doets Reizen houden we van positieve verrassingen en streven we ernaar dat je ter plaatse een onvergetelijke reiservaring hebt, zelfs beter dan je had kunnen dromen. Maar we willen onaangename verrassingen vermijden, zoals onverwachte drop-off kosten en lokale belastingen. Daarom garanderen we bij Doets Reizen dat je camperhuur in West-Canada all-inclusive is. Eventuele drop-off kosten worden bij boeking inbegrepen, zodat je niet alleen van voordelige tarieven profiteert, maar ook zeker weet waar je aan toe bent voordat je op reis gaat. Boek nu voor een zorgeloze camperavontuur!

Uitgelichte camperrondreizen in West Canada

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in West Canada