Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Yukon

Het avontuur wacht op je in The Yukon! Al eeuwenlang lonkt dit avontuurlijke en ongerepte territorium van Canada naar avonturiers. Tijdens de Klondike Gold Rush trok The Yukon voornamelijk goudzoekers, maar de hedendaagse bezoeker zal zich in deze bestemming, met wildernis in de overtreffende trap, verrijken met onvergetelijke reisavonturen! De hoogste bergen van Canada, de meest indrukwekkende gletsjers en de meest avontuurlijke wegen wachten hier om met je camper ontdekt te worden. Echt goud zul je misschien niet vinden, maar hoe dan ook, met een avontuurlijke reis per camper door The Yukon heb je goud in handen qua reisbelevenissen!

Bekijk onze camperrondreizen in Yukon

Op pad met een stoere camper

The Yukon is een avontuurlijke bestemming waar de conditie van de wegen in sommige delen van het gebied minder kan zijn. In zulke gevallen is het fijn om te beschikken over een krachtige camper die is gebouwd voor de wat ruigere terreinen en waarmee geen weg onbegaanbaar is. Doets Reizen werkt samen met gerenommeerde camperverhuurders die vanuit hun verhuurlocatie in Whitehorse de mogelijkheid bieden voor het huren van een stoere en comfortabele truck camper met vierwielaandrijving!

CanaDream - Yukon - Camper huren Canada - Doets Reizen

Overal goed verzekerd!

Soms zie je de mooiste dingen als je van de gebaande wegen af gaat. In The Yukon zijn sommige van die verrassend mooie wegen (gedeeltelijk) onverhard, bijvoorbeeld de beroemde Dempster Highway en de Canol Road. Je kunt met een gerust hart deze avontuurlijke wegen gaan verkennen, want als je via Doets Reizen een camperverzekering boekt en met de camper reist via wegen die door de camperverhuurder zijn goedgekeurd, ben je altijd uitstekend verzekerd voor de camper. Een zorgeloos avontuur!

Overland Yukon

Een uitstekend routeadvies

Een campervakantie in een avontuurlijke en ongerepte bestemming als The Yukon vergt een goede voorbereiding. Geen zorgen, want Doets Reizen kan je veelal uit eigen ervaring advies geven over de mooiste en meest geschikte routes om te bereizen, alsmede adviseren over de tussenstops die je kunt maken onderweg tijdens je camperreis door The Yukon. Het is voor een bijzondere bestemming als The Yukon fijn om terug te kunnen vallen op de expertise van Doets Reizen, zodat je ter plaatse geen tijd verliest om echt te genieten!

Yukon - Canada - Doets Reizen

Gunstige arrangementen

Bij Doets Reizen helpen we graag met het opstellen van een efficiënt reisschema voor een campervakantie in The Yukon. Wij kunnen bijvoorbeeld de hotelovernachting(en) in Whitehorse voor jou boeken voor de periode voorafgaand aan het ophaalmoment bij de camperverhuurder en/of voor de periode na het inlevermoment bij de camperverhuurder. Ook kunnen wij vliegtickets voor je boeken naar en vanaf Whitehorse, waarbij je profiteert van gunstige tarieven en voorwaarden. Zo werken wij samen met Air North, een luchtvaartmaatschappij die vanuit Whitehorse voordelige en rechtstreekse vliegverbindingen onderhoudt met diverse andere Canadese bestemmingen.

Camper vakantie Yukon - Fraserway - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte camperrondreizen in Yukon

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Yukon