De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Goedkope vakantie Florida

Een vakantie naar Florida staat voor tropische stranden, maar ook voor avontuur in de grootste pretparken ter wereld, watersport, bruisende steden en idyllische eilanden.
Combineer een rondreis door Florida ook eens met een stad als New York of Chicago, of sluit je rondreis af met een cruise naar de Bahama's. Of je nu kiest voor een relaxte autorondreis of een avontuurlijke camperreis, Doets Reizen helpt je met de beste tips en mooiste bezienswaardigheden

Plezier voor jong en oud in de pretparken

Orlando is de plek waar je wellicht de beste attractieparken ter wereld vindt. Er is tenminste voor ieder wat wils. Kies voor het originele en wereldberoemde Magic Kingdom park van Disney, geliefd bij de kleinste reizigers, of vind meer actie voor de ouderen in de parken van Universal. 
Door het tropische klimaat zijn ook de vele waterparken een verfrissend idee, spetter van de vele glijbanen en ervaar de grootste zwembaden.
Ook wereldberoemd is Kennedy Space Centre, geheel geweid aan de ruimtevaart. Doets Reizen tipt ook Theatre of the Seas, een opvang voor dieren uit de oceaan op Key Islamorada.

Disney - Orlando - Florida - Doets Reizen

De mooiste strandbestemmingen

Lekker relaxen aan een prachtig wit zandstrand met wuivende palmbomen op de achtergrond.
Aan de westkust van Florida vind je meterslange stranden van fijn wit zandstrand. Bezoek je prachtige stranden van St. Pete Beach of Fort Myers Beach, of kies voor de iets kleinschaligere bestemmingen als Captiva Island.
De oostkust is perfect voor de actieve watersporter, door de hogere golven biedt deze kustlijn de beste surfmogelijkheden en vele scheepswrakken voor de geoefende duiker.

Clearwater Beach - Florida - Doets Reizen

De eilanden van Florida, The Keys

Ten zuiden van Miami vindt je een reeks eilanden die door bruggen met elkaar zijn verbonden. Dit zijn de Florida Key's, een populaire vakantiebestemming vanwege de tropische uitstraling en sfeer. De eilanden hebben allen hun eigen karakter en charme, het meest zuidelijkste eiland en eindpunt van de eilandenreeks is Key West, de plek waar de zonsondergang dagelijks gevierd wordt en je vele restaurants en cafés vindt. 
Key Islamorada staat bekend voor de watersportactiviteiten, Key Largo voor de visvangst.
Op de Key's eet je dan ook de beste verse vis. 
Grote stranden vind je hier niet, maar de route over de eilanden is indrukwekkend en Doets Reizen helpt je met het uitzoeken van een heerlijk verblijf op het eiland van jouw keuze.

Key West - The Keys - Florida - Doets Reizen

Strand- en stedentrip Miami

Naast Orlando de bekendste stad van Florida. Miami bruist en swingt, op elke hoek van de straat klinkt Latijns-Amerikaanse muziek. Je kunt je tot in de late uurtjes vermaken in de cafés en nachtclubs. Maar ook heerlijk dineren op Espanola Way.
Maar de kunstliefhebber komt aan zijn trekken in Miami. Sinds enkele jaren is er in downtown Miami een groot kunstproject genaamd Wynwood Walls. Hier mogen straatartiesten hun kunst tentoonstellen via diverse murals en kunstwerken. Het is een kleurrijke plek, en inspiratiebron voor jonge kunstenaars.

Miami Beach - Miami - Florida - Doets Reizen

Natuur in Florida, Everglades national park

Wie denkt dat Florida alleen strand en pretparken te bieden heeft, heeft het mis. Florida kent namelijk ook een prachtige natuur, onderverdeeld in verschillende state parcs en het nationale park van Florida: The Everglades national park. Vooral in de state parcs kun je zelf op ontdekking gaan per kano of per boot. Evergaldes national park is te vinden ten zuiden van de staat en bestaat uit mangrove bossen en grasvelden. Spectaculair is om hier een airboat tour te reserveren waarbij je lijkt te vliegen over de graslanden en door de mangrove vaart. tunnels. Houd je ogen open voor alligators!

Everglades National Park - Florida - Doets Reizen

Verblijf op de eerste rij, very VIP

Bij Doets Reizen zorgen wij er voor dat jij altijd op de beste plekken verblijft en toegang tot de beste krijgt.
Niet alleen de accommodatie selecteren we persoonlijk, maar ook de activiteiten en bestemmingen kiezen we zorgvuldig. Zo zorgen we ervoor dat jij optimaal kunt genieten van je reis, op de eerste rij!

Caladesi Island - St. Pete Beach - Florida - Doets Reizen

Uitgelichte reizen