Vraag

Kan ik een stoelreservering maken?

Antwoord:

Bij verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij inderdaad een stoelnummer voor je reserveren. De luchtvaartmaatschappij houdt echter het recht om deze te wijzigen. Het reserveren van stoelnummers is een dienstverlening en geen recht. Wij boeken direct naast de plaatsen ook de stoelnummers, voor zover dit mogelijk is. Tegen betaling kunnen eventueel bij de volgende maatschappijen stoelnummers gereserveerd worden:

Met uitzondering van de KLM, moeten altijd de tickets zijn uitgegeven voordat er een stoelreservering gemaakt kan worden bij de bovenstaande luchtvaartmaatschappijen. Dit betekent dat als je eerder dan 6 weken voor vertrek de stoelen wilt gaan reserveren bij bovenstaande maatschappijen, je eerst de tickets volledig dient te betalen aan ons, zodat wij de tickets kunnen uitgeven en vervolgens kun je dan via de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij de stoelen gaan reserveren.

Deze regeling is ook van toepassing indien je bij United Airlines stoelen in de economy plus wilt gaan boeken. Dit zijn stoelen met 13 centimeter meer beenruimte. Ook dit is pas mogelijk indien de tickets zijn uitgegeven. De kosten zijn zeer variabel en afhankelijk van bestemming en vraag en aanbod.


Relevante veelgestelde vragen


Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag via één van de onderstaande contactmethodes.