Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Reserveer toegang Nationale Parken in Amerika

3 maart 2022 door Anouk Gortzak

Belangrijk nieuws van National Park Services in Amerika

Reserveer vooraf toegang tot specifieke Nationale Parken in Amerika. 

Via deze blog delen wij belangrijke informatie voor iedereen die de komende periode een bezoek zal brengen aan een National Park in Amerika. De Nationale Parken van Amerika worden steeds meer, vaker en langer bezocht. Om de bezoekersstroom te regelen hebben een aantal Nationale Parken besloten een verplicht reserveringssysteem in te voeren welke toegang geeft voor een specifieke datum en/of tijd. Hiermee kondig je als het ware je aankomst aan en verzeker je jezelf van toegang. Afhankelijk van je overnachtingslocatie (sommige hotels zijn vrijgesteld) is het noodzakelijk om je bezoek te boeken via de officiële website van het betreffende Nationale Park.

Uitleg en reserveren

Het reserveren (naast de Nationale Parken Pass) is niet voor alle parken van toepassing. Bezoek je één of meerdere onderstaande Nationale Parken dan kun je via onderstaande links de specifieke details en een uitleg vinden:

Het extra toegangsbewijs is aanvullend op de Nationale Parken Pass die je straks in het eerste park van je reis aanschaft.

National Parks in Amerika

Door dit nieuwe beleid vanuit de Nationale Parken is een goede doorstroom in populaire nationale parken mogelijk en zullen er minder files zijn. 

Anderen bekeken ook